Sfintele Pasti la poalele Muntelui Olymp

Sfintele Pasti la poalele Muntelui Olymp Mareste imaginea.

Sfintele Pasti la poalele Muntelui Olymp

29 Aprilie - 03 Mai 2016 – hotel 3*

Ziua I: Vineri 29 Aprilie Intalnire la ora 21.00 la baza Dealului Patriarhiei imbarcare ora 21.30. Se circula pe traseul localitatea de plecare - Bucuresti - Giurgiu – Ruse – Sofia – Promachonas – Thessalonik
.
Ziua II: Sambata 30 Aprilie Sosire in Salonic unde se viziteaza Centrul istoric al orasului, Catedrala care adaposteste moastele Sfantului Dimitrie Izvorâtorul de Mir si Sfanta Anesia, Manastirea Teodora (moastele Cuv Teodora si Sfantul David al Tesalonicului), Biserica Sfanta Sofia unde se afla moastele Sfantului Vasile cel Nou al Tesalonicului, Catedrala Mitropolitana unde se afla moastele Sfantului Grigorie Palama Turnul Alb, Sosire si cazare Hotel 3* in Paralia Katerini. Participare la slujba de inviere la Biserica din statiune Agia Fotini. Intoarcere la hotel unde vom fi asteptati cu oua rosii, cozonac si un pahar cu vin. HRISTOS A INVIAT!

Ziua III: Duminica 01 Mai SFINTELE PASTI . Mic dejun. Slujba de Sfintele Pasti la Mananastirea Sf. Efrem cel Nou, apoi vizitam Mrea Sf. Dionisie de la Muntele Olymp. Intoarcere in Paralia. Pranz Festiv de Paste la o taverna traditionala, sau la hotelul unde suntem cazati Cazare Hotel 3* in Paralia Katerini.

Ziua IV: Luni 02 Mai Mic dejun, deplasare catre orasul Kalampaka, situat la poalele Meteorelor – vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine, unde veti asista la procesul de fabricare al icoanelor, apoi urcam la Complexul Monastic Meteora unde vom vizita M-rea Marele Meteor si M-rea Sf Stefan. La coborare trecem prin satul traditional Kastraki si oprim la o taverna pentru servirea mesei (optional), apoi in drum spre cazare ne oprim in Valea Tembi la Sf Paraschevi, tamaduitoarea bolnavilor de ochi. Cazare laHotel 3* in Paralia Katerini.

Ziua V: Marti 03 Mai Mic dejun. Plecare catre tara prin Promachonas – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti – localitatea de destinatie. Sosire in cursul serii, in functie de conditiile de trafic.

TARIF: 169 € / persoana valabil pentru un grup de minim 40 persoane, pentru un numar mai mic de platitori aceasta se recalculeaza.

Tariful include:
- transport autocar clasificat 3*;
- 3 nopti cazare in camere duble sau triple;
- 3 mic dejun;
- toate excursiile din program.

Tariful nu include:
- intrari la obiectivele turistice (3 €/adult/manastire la Meteora)
- asigurare medicala de calatorie aproximativ 25 lei
- supliment pranz festiv Paste: 25 €/pers. (minim 20 persoane)
- alte cheltuieli personale care nu sunt specificate in oferta

Agentia de Turism Avraam Travel
Mob : 0731396104 / Tel / Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

 

Pe aceeaşi temă

08 Februarie 2016

Vizualizari: 1224

Voteaza:

Sfintele Pasti la poalele Muntelui Olymp 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE