Concurs scolar de icoane: Hristos se naste, slaviti-L !

Concurs scolar de icoane: Hristos se naste, slaviti-L ! Mareste imaginea.

Miercuri, 15 decembrie, ora 16.00, la Biserica Acoperamantul Maicii Domnului - Titan, sectorul 3, Bucuresti - va avea loc premierea Concursului-expozitie de icoane “Hristos se naste. Slaviti-L!”, in cadrul unui concert de colinde sustinut de 21 de coruri ale elevilor din scolile si liceele capitalei.

Aflat la cea de-a patra editie, concursul are doua sectiuni: icoane pe lemn si icoane pe sticla. Cele trei grupe de varsta de elevi - clasele I-IV, V-VIII, IX-XII au fost rasplatite cu 110 premii si mentiuni. Diplomele si premiile elevilor au fost sponsorizate de Protoieria 3 Capitala si de Parohia Iancu Vechi Matasari.

Concursul a fost organizat la nivel de municipiu de catre Scoala cu clasele I-VIII nr. 196 “Federico Garcia Lorca”, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Arhiepiscopia Bucurestilor. Au participat cu lucrari la acest concurs elevi din 68 de unitati de invatamant.

Presedintele juriului a fost domnul Adrian Braescu, Inspector General pentru Arte Plastice din partea M.E.C.T.S. Membrii juriului au fost domnul Catalin Pislaru, Inspector General, M.E.C.T.S. pe religie, preot Gheorghe Dogaru, Inspector Religie din partea I.S.M.B., Daniela Grunfeld, pictor.

Iulia Radu

Despre autor

Radu Iulia Radu Iulia

Colaborator
1 articole postate
Publica din 15 Decembrie 2010

Pe aceeaşi temă

02 August 2012

Vizualizari: 1699

Voteaza:

Concurs scolar de icoane: Hristos se naste, slaviti-L ! 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE