Icoana Maicii Domnului din Lazaretto

Icoana Maicii Domnului din Lazaretto Mareste imaginea.

Biserica Sfantul Nicolae din Lazaretto, Milano

Duminica, 18 aprilie, s-au observat, pe icoana, lacrimile Maicii Domnului, in Biserica Sfantul Nicolae. Luni si marti, inspectiile termografice efectuate au relevat caldura care pluteste in aer din imediata apropiere a icoanei si mai intense la obrazul drept al Fecioarei Maria, pornita din flux de lacrimi, vizibil cu ochiul liber, in ciuda geamului, care protejeaza pictograma. Sunt lacrimi fierbinti, ca o prezenta vie - a spus Mons Abbondio Bica - este clar ca acest lucru este ceva ciudat si inexplicabil.

Intre timp, expertul care a efectuat analiza ramane prudent si duminica viitoare va proceda cu investigatii suplimentare. Pictograma sacra, de fapt, a plans, de asemenea, miercuri, 28 aprilie, si iar lacrimile Domnului, ale Pruncului Iisus au o culoare mai inchisa decat cele ale Maicii Domnului.

"Cercetarile - a declarat expertul care conduce ancheta, Livio Brizzolara - nu sunt usor de purtat din cauza tipului de materiale utilizate pentru pictura. Trebuie sa ne asiguram ca aceasta caldura detectata de aparate nu provin dine alte surse din cladire, cum ar fi cei prezenti la momentul inspectiei."

Vicarul general al Arhiepiscopiei de Milano, Luca Tresoldi a declarat: "Acest fenomen este in mod clar un semn, dar nu se poate vorbi acum de un miracol. Pozitia noastra ramane deschisa, dar este nevoie de mai mult timp."

Intre timp, credinciosii vin in continuare, curiosi sa treaca prin mica biserica foarte aproape de frenezia de Corso Buenos Aires. La intrarea a fost, de asemenea, plasat un caiet care colecteaza impresii, rugaciunile si comentariile de vizitatorilor. "Vreau sa trimit la Papa, spune Abbondio, ca oamenii scriu, aprind lumanari si asteapta cate zece minute pentru reintroducerea de toner in imprimanta de la care exista posibilitatea de a se obtine gratuit icoana sfanta in lacrimi."

In forfota de oameni, sunt oameni care s-au rugat in timp la ceasta icoana. Astfel, in ianuarie, acum doi ani, Anka, 34 ani, romanca, s-a vindecat, cu fisa medicala in mana, de o tumora datorita credintei ei. O alta persoana, Diana, a vindecat pe fiica ei de 10 ani care s-a nascut cu parapareza spastica si acum face plimbari si se dezvolta in mod normal. Giusy, o femeie in varsta din Milano care avea sapte tumori si, nu putea sa mearga, s-a vindecat miraculous in chip miraculous,rugandu-se la aceasta icoana.

Nicu Danut Florin Petrescu

Despre autor

Nicu Dan Florin Petrescu Nicu Dan Florin Petrescu

Colaborator
17 articole postate
Publica din 03 Ianuarie 2010

09 Septembrie 2010

Vizualizari: 1316

Voteaza:

Icoana Maicii Domnului din Lazaretto 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE