Minunea Sfantului Nectarie din Munchen - 09 noiembrie 2010

Minunea Sfantului Nectarie din Munchen - 09 noiembrie 2010 Mareste imaginea.

Sfantul Nectarie a facut o minune.

Sotul meu, Marcel, a fost in sfarsit programat si operat de gliom (tumora cerebrala) de catre doi profesori din clinica Groshadern, din Munchen, Germania. Profesorii Tonn si Schnell, doi oameni speciali care, in seara de 08 noiembrie 2010, nu ne-au dat mari sperante.

Am plecat din spital sfarsita de durere, plangand in hohot pe strada, urmand in urma semnaturilor si acceptand riscuri enorme ca sorul meu sa fie operat.

Dimineata, in ziua de 09 noiembrie, am sunat mai multi prieteni si rude preoti, rugandu-i sa mai faca ceva. Un prieten din Bucuresti, preotul Costel Hebelea, mi-a spus: "Roaga-te, caci eu am sa scriu lui Dumnezeu o scrisoare pentru voi." Am vorbit cu un alt prieten, preot din Arad, Marian Neagoie, care, la fel, m-a imbarbatat si mi-a spus ca va continua rugaciunea. Un alt prieten, preot Ioan Iacob, m-a asigurat ca Dumnezeu va face o minune.

Dupa 9,5 ore de emotii am fost chemata la T.I. sa-mi vad sotul. Doctorii din sectia de neurochirurgie m-au asigurat ca operatia a fost ok, am avut mari emotii, mi sa spus ca-i posibil sa nu stie cine sunt, sa nu poata vorbi, sa nu poata merge, si mi sa spus ca nu vor disparea crizele (spasme foarte grele) mai mult, pot fi mult mai agresive.

Insotita de un doctor, am intrat in salon. Sotul meu mi-a zis: "Iubirea mea cum esti?" A intrebat de copii nostri. Unul dintre ei, azi, pe 10 noiembrie, face 9 ani, iar noi suntem la 1200 km distanta; el crede ca suntem la munca. L-am vazut pe sotul meu ca vorbeste coerent, un medic il verifica la picioare, un altul la maini, altul la ochi, totul este ok. Au venit si profesorii chirurgi.

Am spus ca nu mai sunt crize, au disparut, ei mi-au zis ca toata partea maligna din tumora au extirpat-o. Asteptam rezultatul biopsiei, dar deja stiu ca totul va fi bine. Am resunat prietenii preoti. Toti trei mi-au spus ca s-au rugat Sfantului Nectarie, caci era sarbatoarea lui.

Pana azi, din nefericire, nu am stiu de Sfantul Nectarie, dar pentru sotul meu a facut o minune. Sfantul Dumnezeu, Maica Domnul... nu stiu, poate toti la un loc.

Multumesc, Doamne !

Cornelia din Munchen

Despre autor

cornelia buica cornelia buica

Colaborator
1 articole postate
Publica din 10 Noiembrie 2010

Pe aceeaşi temă

03 August 2012

Vizualizari: 855

Voteaza:

Minunea Sfantului Nectarie din Munchen - 09 noiembrie 2010 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE