O sansa la o viata normala

O sansa la o viata normala Mareste imaginea.

Buna ziua, indraznesc sa va trimit acest mesaj deoarece am ajuns in pragul disperari. Ma numesc STOICA Marius am 31 de ani, locuesc in BUCURESTI, sunt casatorit si am un baetel de 7 ani.

Problema care ma adus in paragul disperari sunt cele peste 200 de kg cu care ma lupt de cativa ani si care ma impiedica sa duc o viata normala si cel mai important sa imi gasesc ceva de munca pentru a-mi intretine familia si ai oferi baetelului meu o sansa la viata si la educatie. Salariul sotiei abia ne ajunge sa platim chiria si utilitatile si ce mai ramine pentru hrana.

Apelez la dumneavoastra din disperare si cu sperata ca in viitor voi ajunge cu ajutorul unei operati chirurgicale sa am o greutate normala, care sa imi permita sa pot munci pentru a-i asigura baietelului meu o viata mai buna. M-am adresat la mai multe instituti ale statului dar nu am optinut nici macar o incurajare si am renuntat, de acea va rog frumos sa nu ocoliti acest mesaj si poate cu ajutorul dumneavoastra sa ii pot oferi baetelului meu o sansa la viata.

Daca considerati ca ma puteti ajuta sau macar sa imi oferiti un sfat ma puteti contacta pe mail sau telefonic.

Va multumesc,

Marius Stoica

str.Lacul Pasarea, nr 37, sect 5
Mail: marius.stoica1979@yahoo.com
Tel : 0762.173.055 / 0760 706 271

Despre autor

Marius Stoica Marius Stoica

Colaborator
1 articole postate
Publica din 21 Mai 2010

25 Mai 2010

Vizualizari: 636

Voteaza:

O sansa la o viata normala 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE