Pelerinaj de vis pe Pamant

Pelerinaj de vis pe Pamant Mareste imaginea.

Am inteles ca daca astazi exist pe pamant, inseamna ca odata cineva m-a nascut, dar aceasta s-a intamplat, tot pentru ca eu am vrut. Ne-am inteles sa fac parte din visul Lui.
Acum chiar daca locuiesc intre muritori, suflul de viata din mine face parte din eternitate si asta inseamna ca am si eu ceva din Atotpotenta, Atotprezenta, Atotstiinta Universului si ca pot totul in Hristos care ma intareste, de exemplu.

Daca e sa te opresti putin din goana dupa fericire, sa fii atent, primul gand e sa dai vina pe toti cei din jur, apoi sa te aliezi cu demonii din tine si sa lupti impotriva oricui. M-am gandit mai mult si am inceput sa vad ca totul are sens. Cuvintele omenesti sunt un test asemeni cubului Rubik. Cine le pune in pozitia si ordinea corecta, termina si trece la celalat nivel al existentei. De aceea cand suntem fericiti sau nervosi vorbim putin mai mult.

Pentru ca El este Cuvantul iar la inceput Cuvantul a facut lumina in bezna universala si chiar toate s-au facut prin cuvant. El e visul, el e ratiunea inimii. Pe masura ce crestem in cunostinta e tot mai greu sa mentinem echilibrul intre ratiune si pasiune.Uitam ca scopul cu care am venit este acela de a da prin viata noastra calitate lumii si distrugem vestigiile, operele de arta si valorile sadite si cladite de cei care au locuit pamantul inaintea noastra.

Nu sunt un lenes, sunt un visator si nu de oricare. Sunt ultimul model de visator, acela care isi face singur update-uri din univers. Sunt un realist convins pentru ca transform visele in realitate. As putea sa fiu si doctor pentru ca “am furat meserie” de la medicul suprem. O nadejde amanata imbolnaveste inima. Acesta e diagnosticul pentru cei mai multi oameni.

Stiu ca visul este viata sufletului si daca pomul este a omului a doua viata, refuz sa fiu un pom gol pe dinauntru. Ar mai fi multe spus.

P.S. Sper ca, atunci cand iti vei sfarsi alergarea, sa poti spune ca pelerinajul tau pe acest pamant a fost... de vis.

Cu dragoste si respect,
Fabi Olariu.
 

Despre autor

Olariu Fabi Olariu Fabi

Colaborator
7 articole postate
Publica din 30 Iunie 2010

23 August 2010

Vizualizari: 812

Voteaza:

Pelerinaj de vis pe Pamant 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE