Placere lumeasca

Placere lumeasca Mareste imaginea.

Imi place masina mea! Imi plac multe lucruri: mobil, calculator, toale de firma, femei frumoase si cochete... ce bine ma simt cand le am, dar parca dureaza asa putin aceasta stare ?! ... pe atat de repede vine, pe atat de repede pleaca aceasta placere!

Pe mine ma place cineva in aceasta lume? Aceasta lume care iti ofera ceva NUMAI daca ii dai? Si macar de-ar fi legea compensatiei asa cum ar trebui! Dar stiu ca este cineva care ma iubeste neconditionat: Mantuitorul Domn Iisus Hristos !

Desi, de multe ori, nu prea merit dragostea LUI! Placere-plaisir-pleasure, oricum am numi-o, este o polita pe care o platim scump! Uneori prea scump! Cand plecam din aceasta lume nu luam nimic. Toate raman aici, in dintii "sacalilor" mostenitori.

Placerea este lumeasca, iar tot ce este lumesc este desertaciune! Dar exista si o placere Divina! Aceasta nu se termina niciodata si ne umple sufletul de multumire!

"In lumea asta, in care totul moare
nu te lega de cele trecatoare!" (Nicolae Iorga)

George Iancu

Despre autor

George Iancu George Iancu

Colaborator
4 articole postate
Publica din 02 Ianuarie 2011

Pe aceeaşi temă

02 August 2012

Vizualizari: 533

Voteaza:

Placere lumeasca 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • andriesei florentinaPostat la 2011-01-10 02:27

    Cât de adevărat este și nu conștientizăm! Alergam cu trenul, alergăm cu avionul, cu mașini ptr a strânge talanți pe care DUMNEZEU ni le-a dat spre trebuința noastră, ni le-a dat în lumea aceasta să fim trebuincioși unii altora, căci dacă ar fi fost toți la fel, atunci n-ar mai fi trebuit să se ajute unul pe altul și nici dragoste n-ar mai fi fost între oameni. Dumnezeu va cere socoteală fiecăruia cum a cheltuit darurile lui, dacă le-a împărțit și altora sau numai el însuși s-a folosit de darurile lui Dumnezeu. Parintele meu spunea: Ai reușit la examen ești fericit, ai cumparat o mașină ești fericit, ai făcut o casă ești fericit, ai născut un copil ești fericit etc...dar toate sunt trecătoare însă fericirea veșnică rămâne veșnic...e doar părerea mea, mă iertați dacă am greșit cu ceva.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE