Sfantul Ierarh Nectarie

Sfantul Ierarh Nectarie Mareste imaginea.

Acu ceva timp, matusa mea era bolnava de chisturi ovariene foarte multe, urma o interventie chirurgicala foarte grea, dar cu ajutorul mirului  Sfantului Nectarie si al Maicutei Domnului, totul a decurs fara probleme si acum este bine acasa.

Si eu am fost bolnava, iar medicii in loc sa ma faca bine, mai rau imi faceau, de la o mica scurgere ajunsesem sa am doua menstre pe luna, o doctora imi spusese ca s-ar putea sa fie de  operatie. Dupa rugaciuni la Sfantul Nectarie si la toti sfintii si Maicuta Domnului, astazi sunt bine fara ajutorul doctorilor. Am cautat pe net diverse ceaiuri naturiste si cu ajutorul lor si al sfintilor m-am facut bine.

Va scriu ca sa va rugati si voi Sfantului Nectarie, cu toata inima, ca sigur va asculta si va ajuta.

Numai bine si Doamne ajuta !

.

Despre autor

Ioana Simina Ioana Simina

Colaborator
1 articole postate
Publica din 03 Septembrie 2010

05 Octombrie 2010

Vizualizari: 927

Voteaza:

Sfantul Ierarh Nectarie 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Sergiu Dema Postat la 2010-09-13 21:43

    Așa este! Și nașul meu era bolnav de cancer, iar în urma rugăciunilor către acest sfânt s-a făcut bine. Sfântul Nectarie împreună cu Sfântul Fanurie și cu Maica Domnului cred că s-au rugat pentru el și pentru alți oameni care aveau nevoie de ajutor. Bunica unei prietene de ale mele s-a făcut bine în urma cancerului. Atunci am zis că vom spune și altora prin intermediul internetului cât de bine este ca omul să se roage Sfântului Nectarie, Sfântului Fanurie, Maicii Domnului și oricărui sfânt. E adevărat că după ceva timp boala a recidivat, dar femeia a mai trăit clipe frumoase alături de cei dragi ai ei ... Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru acele clipe. Îndrăzniți către Sfântul Nectarie.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE