Pastrav cu piper verde si lamaie

Pastrav cu piper verde si lamaie Mareste imaginea.

Durata de preparare: 15 min.


Ingrediente:

4 pastravi a cate 250 g fiecare, 1 lamaie mare, 1 lingura de otet, 2 linguri cu piper verde, 75g margarina, sare, piper negru si alb


Mod de preparare:

Striviti piperul verde. Topiti 50 g margarina in tava pe care o veti introduce la cuptor, adaugati otetul, piperul verde pisat, piperul negru, piperul alb si sarea. Omogenizati bine amestecul si tavaliti pastravii prin el. Introduceti tava la cuptor 15 minte, dupa care scoateti tava si adaugati sucul de lamaie, rondele de lamaie taiate in patru, si restul de margarina.


Observatii:

Garnitura: cartofi natur; Recomandari: Se serveste cu vin alb sec.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 7356

Voteaza:

Pastrav cu piper verde si lamaie 5.00 / 5 din 1 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Mihaela NistorPostat la 2010-10-20 22:38

    Este foarte bun pastravul asa.Eu am facut pastrav la cuptor pe pat de legume.Si anume se aleg :doua trei cepe, un ardei gras verde,si unul rosu ,un gogosar verde si unul rosu,doi morcovi potriviti,doua radacini de patrunjel si doua de pastarnac,o telina mica, tri,patru rosii 200mlsuc de rosii,200mlvin alb sec150ml ulei.Ceapa,ardeiul,gogosarul,rosi-ile se taie fideluta,radacinoasele se taie rondele si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei .Cand sau inmuiat se adauga sucul de rosii, si se potiveste de sare si piper(macinat).Intro tavaunsa cu restul de ulei se pun aceste legume.Deasupra se pun pastravii sarati si condimentati,se adauga vinul si se da la cuptor cca 30 minute.Pofta buna!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post