
Valentina
Timp preparare: 20 minute
Timp de gatit: 30 minute
Durata totala: 50 minute
Portii: 6
Drob de legume - Orezul se pune la fiert in apa cu 1 lingura Delikat. Separat, se pun la fiert cartofii in coaja. Cand sunt fierti, se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa curatata se toaca marunt si se pune la calit in margarina. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare.
- 4 cepe
- 200 g orez
- 1 radacina telina
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- sare
- piper
- 150 g masline negre
- 5 linguri pesmet
- condiment Delikat
- 2 legaturi patrunjel
- 1 legatura marar
- putina margarina
- 2 linguri boia de ardei dulce
Mod de preparare: Orezul se pune la fiert in apa cu 1 lingura Delikat. Separat, se pun la fiert cartofii in coaja. Cand sunt fierti, se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa curatata se toaca marunt si se pune la calit in margarina. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare. Maslinele se curata de samburi si se taie feliute. Orezul fiert se amesteca cu ceapa, cartofii, morcovii, telina, maslinele. Se adauga pesmet, 1 cana supa cu Delikat si verdeturile tocate marunt. Se pune boia de ardei, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Amestecul rezultat se pune intr-o tava potrivit de mare, unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 30 min.
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.