
Ingrediente: 500 g paste, 2 vinete mari, o ceapa mare, trei rosii, o legatura de patrunjel, 3 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare, piper, o lingura otet de vin, frunze de busuioc.
Mod de preparare: Spalam si taiem vinetele in cuburi. Le presaram cu sare si le lasam sa se scurga de zeama. Dupa ce s-au scurs, adaugam doua linguri de ulei, otet de vin si piper. Le amestecam bine si le coacem timp 40 minute.
Pastele se fierb in apa cu sare. Se clatesc cu apa rece dupa fierbere si se lasa la scurs.
Rosiile, usturoiul si ceapa le calim in restul de ulei. Adaugam patrunjelul si busuiocul tocate marunt, apoi vinetele coapte. Le lasam pe foc pentru cateva minute. Apoi punem pastele si amestecand incet, le mai lasam pe foc vreme de cateva minute. Pofta buna.
.
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.