
Viorica
Timp preparare: 15 minute
Timp de gatit: 30 minute
Durata totala: 45 minute
Portii: 3
E adevarat ca aproape toata lumea spune ca stie sa faca piure de cartofi, dar putini stiu cat de savuros devine atunci cand adaugi radacinoase. Si e foarte pufos.
- 4 cartofi mari
- 6 morcovi
- 2 pastarnaci
- 1 telina
- 6 linguri ulei masilne
- 4 linguri de lapte de soia
- sare dupa gust.
Cartofii ii punem la fiert in apa cu sare, impreuna cu pastarnacul, morcovii si telina (focul sa fie potrivit). Se spumeaza daca e cazul. Le lasam la fiert vreme de 25 de minute. Dupa ce legumele s-au inmuiat, le scurgem si le pasam. Adaugam treptat uleiul si laptele de soia. Folosim mixerul pana cand piureul devine cremos. Pofta buna.
-
Supa crema de cartofi
Publicat in : Retete de post -
Cartofi in crusta de malai
Publicat in : Mancaruri
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.