Iulia
Timp preparare: 10 minute
Timp de gatit:
Durata totala: 20 minute
Portii: 4
Macaroanele cu nuca imi aduc aminte de copilarie. Bunica mea le facea cu drag. Sunt delicioase si nu uitati ca nucile sunt cel mai bun inlocuitor pentru carne si sunt foarte bogate in antioxidanti.
- 500 gr macaroane
- 300 gr de nuci macinate
- vanilie
- un praf de sare
- 150 gr zahar
- 1 praf de scortisoara
- 50 gr margarina
Fierbem macaroanele in apa cu sare vreme de 10 minute. Le scurgem de apa in care au fiert, le trecem printr-un jet de apa rece si le punem intr-o sita la scurs. Amestecam intr-un vas nucile, zaharul, scortisoara si zaharul vanilat. Topim margarina intr-o cratita si adaugam compozitia de nuci, scortisoara si zahar. Le lasam la foc mic cateva minute si amestecam cu grija pentru a nu se lipi. Apoi adaugam macaroanele si amestecam usor pentru un aspect uniform.
-
Macaroane milaneze
Publicat in : Mancaruri
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.