
Delia
Timp preparare: 25 minute
Timp de gatit: 45 minute
Durata totala: 1 ore 10 minute
Portii: 3
Macaroane milaneze - Ceapa si usturoiul le curatam si le taiem marunt. Apoi le calim in ulei incins. Adaugam sare, piper si condiment si calim vreme de 10 minute, amestecand continuu. Curatam ciupercile, le taiem marunt si le adaugam peste amestecul de ceapa si usturoi. Le calim impreuna 10 minute.
- 250 g ciuperci
- 140 g pasta de tomate
- 4 linguri de ulei
- 1 buc. mare de ceapa
- 5 catei de usturoi
- sare
- piper negru macinat
- 1 lingurita de cimbrisor
- 1 lingurita de busuioc
- 1 lingurita de rozmarin
- 50 ml ulei
- 200 g macaroane crude
- busuioc
- rozmarin proaspat
Ceapa si usturoiul le curatam si le taiem marunt. Apoi le calim in ulei incins. Adaugam sare, piper si condiment si calim vreme de 10 minute, amestecand continuu. Curatam ciupercile, le taiem marunt si le adaugam peste amestecul de ceapa si usturoi. Le calim impreuna 10 minute. Adaugam pasta de tomate si mai calim timp de 15 minute. Putem adauga si 100 ml apa, in cazul in care consideram ca avem un amestec prea dens. Fierbem macaroanele in apa sarata si cu putin ulei timp de 20 minute. Le clatim cu apa rece dupa fierbere si le lasam la scurs. Macaroanele milaneze se servesc fierbinti, ornate cu rozmarin sau busuioc proaspat.
-
Despre post
Publicat in : Editoriale -
Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor
Publicat in : Retete de post -
Supa de morcov
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de spanac
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de varza
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.