
Camelia
Timp preparare: 15 minute
Timp de gatit: 20 minute
Durata totala: 35 minute
Portii: 4
Supa crema de cartofi se gateste rapid si este foarte gustoasa si sanatoasa.
- 5 cartofi
- 1 ceapa
- 1 telina
- 1 radacina patrunjel
- 50 grame margarina
- sare
- chimen
- piper
- 1 legatura patrunjel
Curatam cartofii si ii taiem in cubulete. Taiem telina, radacina de patrunjel si tocam ceapa. Toate legumele le punem la fiert in apa cu sare dupa gust si 1 lingura de ulei. Dupa ce s-au fiert, inlaturam ceapa, iar cartofii impreuna cu radacinoasele sunt pasate cu blenderul. Se amesteca cu zeama in care au fiert pana obtinem o crema fina. Crema de cartofi o dam in cateva clocote impreuna cu margarina si semintele de chime. Se serveste cu patrunjel verde.
-
Piure de cartofi cu radacinoase
Publicat in : Mancaruri -
Cartofi in crusta de malai
Publicat in : Mancaruri
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.