Supa crema de usturoi

Supa crema de usturoi Mareste imaginea.

Ingrediente pentru supa crema usturoi: 3 cartofi, 5 morcovi, 1 telina, 1 ceapa, 5 catei usturoi, 1 radacina patrunjel, cimbru uscat, 1/2 lingurita coriandru, sare, piper, 4 baghete feliate, ulei de masline, 1 legatura patrunjel.

Mod de preparare: Punem cartofii, morcovii, ceapa, telina si radacina de patrunjel la fiert, in 2 litri de apa, impreuna cu cimbru, corinadru, sare si piper. Dupa ce legumele s-au fiert, adaugam usturoiul si le mai lasam sa fiarba vreme de 6 minute. Apoi pasam foarte bine cu un blender toata supa. Supa crema de usturoi se serveste cu crutoane (cubulete de paine stropite cu ulei de masline si rumenite la cuptor) si patrunjel proaspat tocat.

.

16 Februarie 2012

Vizualizari: 12459

Voteaza:

Supa crema de usturoi 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post