
Timp preparare: 10 minute
Timp de gatit: 55 minute
Durata totala: 1 ore 5 minute
Portii: 6
Supa de linte este satioasa, sanatoasa si aromata. Lintea este o importanta sursa de proteine si fibre.
- 500 g linte
- 1 ceapa mare
- 2-3 catei de usturoi
- cimbru
- 50 g margarina
- crutoane
- sare
- piper
Se fierbe 500 g linte in apa, cu o ceapa, o crenguta de cimbru, cativa catei de usturoi si sare. Se scoate apoi zarzavatul, se trece lintea prin sita. Piureul obtinut se pune in zeama in care a fiert. Se pune din nou pe foc impreuna cu margarina. Apoi se serveste cu crutoane. Sursa: Mancaruri de post, Editura Sophia
-
Supa de linte rosie cu arpacas
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa de linte
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.