
Andrei
Timp preparare: 10 minute
Timp de gatit: 30 minute
Durata totala: 40 minute
Portii: 6
Daca doriti o reteta inedita pentru o supa de cartofi, va recomand aceasta reteta indiana. Supa este o minune cu conditia sa nu se consume fierbinte.
- 3 cartofi medii
- 2 dovlecei
- 2 morcovi
- 2 ardei capia
- 4 linguri ulei masline
- sare
- o jumatate lingurita coriandru
- 1 bucata praz
- 1 bucata de ghimbir
- 1 legatura de marar
- 1 lingurita chimen
- o jumatate de lingurita fenicul
- o jumatate de lingurita turmeric
Curatam cartofii, dovleceii, morcovii si ardeii, ii taiem marunt si ii punem la fiert in apa cu sare si turmeric. Apoi tocam prazul si ghimbirul. Incingem uleiul si adaugam semintele de chimen. Dupa cateva secunde adaugam prazul si ghimbirul. Dupa 5 minute punem si feniculul si coriandrul si le mai lasam pe foc un minut. Dupa ce legumele au fiert, adaugam peste ele condimentele. Mai fierbem 5 minute si apoi presaram mararul tocat marunt.
-
Supa de cartofi cu paine prajita si usturoi
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.