Supa indiana de post

Supa indiana de post Mareste imaginea.
Supa indiana de post 24 Martie 2014


Timp preparare: 10 minute

Timp de gatit: 30 minute

Durata totala: 40 minute

Portii: 6


Daca doriti o reteta inedita pentru o supa de cartofi, va recomand aceasta reteta indiana. Supa este o minune cu conditia sa nu se consume fierbinte.

Ingrediente:
  • 3 cartofi medii
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 4 linguri ulei masline
  • sare
  • o jumatate lingurita coriandru
  • 1 bucata praz
  • 1 bucata de ghimbir
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingurita chimen
  • o jumatate de lingurita fenicul
  • o jumatate de lingurita turmeric
Instructiuni:

Curatam cartofii, dovleceii, morcovii si ardeii, ii taiem marunt si ii punem la fiert in apa cu sare si turmeric. Apoi tocam prazul si ghimbirul. Incingem uleiul si adaugam semintele de chimen. Dupa cateva secunde adaugam prazul si ghimbirul. Dupa 5 minute punem si feniculul si coriandrul si le mai lasam pe foc un minut. Dupa ce legumele au fiert, adaugam peste ele condimentele. Mai fierbem 5 minute si apoi presaram mararul tocat marunt.

Pe aceeaşi temă

24 Martie 2014

Vizualizari: 41122

Voteaza:

Supa indiana de post 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post