
Timp preparare: 15 minute
Timp de gatit: 40 minute
Durata totala: 55 minute
Portii: 4
Supa de dovlecei este usor de gatit, hranitoare si are putine calorii. Se poate servi atat rece, cat si calda, fiind la fel degustoasa.
- 3 linguri de ulei de masline
- 2 cepe
- 1kg de dovlecei
- 1kg de rosii
- ½ lingurița de turmeric
- 2l supa de legume
- crutoane
Taie dovleceii felii, ceapa si rosiile marunt. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare, adauga ceapa si dovleceii si lasa pe foc 5 minute, la temperatura medie, amestecand din cand in cand. Adauga rosiile. Mai lasa pe foc cateva minute, amestecand incontinuu. Adauga turmericul si supa, acopera cu un capac si lasa sa fiarba 30 de minute. Paseaza totul cu un blender, apoi strecoara daca doresti o textura foarte fina. Serveste supa fierbinte, cu crutoane.
-
Supa de mazare
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa de ridichi
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa italiana de legume
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa cu porumb
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Supa crema de ciuperci cu nuca
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.