
Ingrediente pentru supa de morcov: 8 morcovi mari, 3 cartofi medii, 2 cepe, 1 l apa, 1 lingurita ghimbir, 1 capatana usturoi, ulei masline, sare, piper, 1 pastarnac, 1 legatura leustean.
Mod de preparare: Curatam morcovii, cartofii si pastarnacul si le dam prin razatoarea mare. Taiem ceapa si usturoiul marunt si le punem la fiert impreuna cu cartofii si morcovii. Dupa zece minute adaugam condimentele si uleiul de masline. Le pasam cu un mixer pana obtinem o supa crema.
Timp de preparare: 30 min.
.
-
Despre post
Publicat in : Editoriale -
Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor
Publicat in : Retete de post -
Ciorba de spanac
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de varza
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.