Cu OSTEOPASTOP spune ADIO artritei, artrozei, coxartrozei si osteoporozei

Cu OSTEOPASTOP spune ADIO artritei, artrozei, coxartrozei si osteoporozei Mareste imaginea.

Articol sponsorizat

Colagenul este cea mai raspandita proteina din corpul uman, intrucat structura de colagen este prezenta in toate tesuturile organismului - de la vase de sange si organe interne pana la muschi, articulatii si piele. Odata cu inaintarea in varsta, productia de colagen scade radical, acest proces fiind una dintre cauzele artritelor, artrozelor si osteoartrozelor. Factorii genetici, cei de nutritie si de mediu determina cresterea osului si pierderea osoasa ulterioara.

Deficitul de colagen poate fi stopat eficient cu ajutorul consumului de suplimente alimentare. De aceea, va propunem OsteopaStop, un remediu naturist, ce contine colagen si substante benefice sistemului osos si articulatiilor.

Prin urmare, pentru persoanele care nu doresc sa se confrunte cu deficitul de minerale si vitamine si, implicit, cu problemele osoase exista OsteopaStop, un remediu naturist, realizat pe baza de plante si substante active, ce au proprietatea de a contribui la sanatatea oaselor.
Specialistii in medicina au creat OsteopaStop, un supliment alimentar ce-ti ofera suportul nutritional necesar pentru structurile osoase in timpul imbatranirii. Acesta contine cel mai important tip de colagen, dar si substante naturale ce ajuta la intarirea oaselor.

Cu OSTEOPASTOP spui STOP artritei, artrozei, coxartrozei si osteoporozei!

Acest produs exceptional contribuie la sporirea procesului de colagen, esential pentru cresterea rezistentei cartilajelor si reducerea disconfortului articular. Previne boli precum artrite, atroze, osteoartroze si osteoporoza.

Obtinut in urma cercetarilor de ani de zile, produsul contine toate elementele necesare unei sinteze eficiente de colagen si alte ingrediente cheie in refacerea structurii osoase. Prin continutul bogat in substante active, trei capsule pe zi de Osteopastop actioneaza ca o matrice unica in corp si sprijina productia de colagen in tot corpul, atat la nivelul pielii, cat si la nivelul cartilajelor, tendoanelor, oaselor, articulatiilor si muschiilor.

LUPTA IMPOTRIVA INFLAMATIILOR SI DURERILOR!
• Ajuta la ameliorarea durerilor articulare
• Contribuie la refacerea cartilajelor si mentinerea sanatatii lor
• Participa la functionarea normala a articulatiilor
• Ajuta la o recuperare eficienta dupa accidente sau fracturi
• Recomandat sportivilor pentru o recuperare rapida si fara efort
• Confera odihna de calitate dupa efort
• Foarte bun adjuvant in probleme reumatice de orice fel

Compozitia Osteopastop

Colagen – 250 mg; Sulfat de condroitina – 15 mg; Sulfat de glucozamin – 15 mg; MSM – 20 mg; Boswelia – 35 mg; Vitamina C ( Aronia) – 10 mg; Vitamina E – 10 mg; Papaya – 10 mg; Astaxantina – 10 mg.

Beneficiile ingredientelor Osteopastop

Colagen - Esential in tratarea afectiunilor osteo-articulare, colagenul are proprietatea de a creste rezistenta cartilajului si de a reduce disconfortul articular. In plus, inlatura durerile articulare si lombare, poate trata problemele osoase, poate intari scheletul osos si poate ajuta la recuperarea muschilor dupa efortul fizic.

Sulfat de condroitina - Molecula produsa in mod natural in organism intareste cartilajele, trateaza maladiile articulare si protejeaza articulatiile osoase. De asemenea, amelioreaza durerile, lubrifiaza tesuturile afectate, contribuie la regenerarea celulara si chiar participa la producerea cartilajelor.
Regasita in cartilajele articulare, trateaza durerile de genunchi si reduce volumul zonelor umflate, crescand astfel mobilitatea articulatiilor din ariile afectate.

Sulfatul de glucozamin - substanta cu efecte analgezice, antiinflamatoare si regenerante, folosita, in principal, pentru tratarea artritei si a osteoartitei la genunchi, dar si pentru inflamatiile de la nivelul femurului si al coloanei vertebrale. Benefic si pentru persoanele care practica sport de performanta.

MSM (Metylsulfonylmetan) - reduce inflamatiile, dar si durerile in artrita reumatoida, osteoartrita, spondiloza cervicala, guta, miosita, fibromialgie, bursita, tendinita, cu rolul de a mentine stabilitatea si integritatea tesutului conjunctiv. Protejeaza oasele, tendoanele, ligamentele, pielea, parul si unghiile.
Boswellia, Vitamina C, Vitamina E, Papaya si Astaxantina sunt substante puternic antioxidante, antiinflamatoare, analgezice, antitumorale, care se regasesc in cantitati optime in compozitia Osteopastop.

Contraindicatii:

Osteopastop nu este recomandat persoanelor care prezinta hipersenzivitate la oricare dintre ingredientele regasite in compozitie.
MAI MULTE DETALII DESPRE PRODUSUL OSTEOPASTOP GASITI PE WWW.OSTEOPASTOP.RO SAU LA TEL. 0723.269.701
 

Pe aceeaşi temă

13 Aprilie 2017

Vizualizari: 2211

Voteaza:

Cu OSTEOPASTOP spune ADIO artritei, artrozei, coxartrozei si osteoporozei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE