Detoxamin si Apisan Forte, doua produse benefice in mentinerea sanatatii organismului uman

Detoxamin si Apisan Forte, doua produse benefice in mentinerea sanatatii organismului uman Mareste imaginea.

Articol sponsorizat

Cum ne putem bucura cât mai mult timp de sănătate? Este o întrebare pe care mulți dintre noi ne-o punem, dar la care este foarte greu să găsim răspuns, având în vedere afecțiunile grave care din ce în ce mai des pun stăpânire pe organismul nostru.

Trăim într-un mediu extrem de poluat, producem și consumăm produse pline de chimicale, care contribuie la deteriorarea sănătății noastre.

Din cauza poluării din ce în ce mai mulți oameni sunt diagnostigați cu cancer și alte afecțiuni foarte grave. Cancerul se instalează atunci când celulele organismului devin anormale și se multiplică necontrolat. Persoanele diagnosticate cu cancer sunt nevoite să se supună unor tratamente chinuitoare și toxice în același timp. Este vorba de chimioterapie și radioterapie, care afectează foarte mult organismul uman.

Pentru ca oamenii să poată lupta contra unor astfel de boli, pentru a-și întări sistemul imunitar și a-și detoxifia organismul, au fost create două produse cu efecte benefice asupra sănătății organismului. Este vorba despre Detoxamin și Apisan Forte.

Detoxamin este un adjuvant excelent pentru persoanele care fac chimioterapie și radioterapie, întrucât joacă un rol foarte important în protejarea și regenerarea celulelor din organism și totodată elimină toxinele din organism, pe cale naturală. De asemenea, sprijină combaterea radicalilor liberi, ajută la buna funcționare a țesuturilor hepatice, asigură necesarul de microelemente și joacă rolul de stimulator al sistemului imunitar, ajutând organismul să lupte contra afecțiunilor imunodeficiente.

Detoxamin este și imunomodulator, bioregulator și are efect hepatoprotector și de detoxifiere. Ca imunomodulator este un foarte bun adjuvant contra tumorilor. De asemenea, contribuie la reducerea efectelor secundare provocate de chimioterapie și radioterapie, precum anemie, greață, căderea părului, leucopenie etc.

Ingredientele active din acest supliment alimentar fac posibilă comunicarea dintre celule și contribuie la regenerarea celulelor și stimularea sistemului imunitar.

Detoxamin acționează ca un stimulator al metabolismului la nivel celular și al dezvoltării și bunei funcționări a limfocitelor (în special CD 4 și CD 8), echilibrând funcțiile de la nivelul sistemului imunitar. De asemenea, este stimulată și activitatea celulelor Natural Killer și este sprijinită inhibarea proteinei kinaza B (C-AKT).

Ca bioregulator contribuie la reglarea și echilibrarea ph-ului la nivel celular și are acțiune probiotică care reglează metabolismului intestinal.

Ca hepatoprotector sprijină reducerea inflamațiilor și protejează celula hepatică, iar datorită efectului său de detoxifiere contribuie la eliminarea rapidă a metalelor grele precum plumb, mercur sau arseniu, dar și a amoniacului din organism. De asemenea, înlătură metaboliții nocivi care se acumulează în organism pe parcursul administrării tratamentelor.

În concluzie, este o soluție ideală pentru menținerea sănătății organismului, dar nu și unica. Și Apisan Forte face parte dintre acele soluții naturale cu efecte benefice asupra sănătății.

Apisan Forte este un produs apicol de calitate superioară brevetat de inginerul Victor Bogdan. Acest produs poate fi folosit ca adjuvant pentru tratarea unr afecțiuni diverse, dar și pentru prevenirea lor, protejând astfel sănătatea organismului.

Acest supliment alimentar a fost medaliat cu aur la Geneva, București și Bruxelles în 2008.

Datorită faptului că nu este tratat termic eficiența sa în tratarea diferitelor afecțiuni este mult mai mare. De asemenea, fiind un produs Bio, poate fi luat de persoanele de orice vârstă.

Astfel, atunci când organismul este slăbit și este predispus la îmbolnăvire, când imunitatea este scăzută, Apisan Forte este o soluție foarte oportună. Joacă un rol important și în cazul afecțiunilor cancerigene și celor provocate de microbi și viruși și nu numai.

Un astfel de produs poate fi utilizat și atunci când suntem obosiți psihic, când stăm peste program la serviciu sau am făcut efort mental, în timpul sesiunii de examene. Apisan Forte revitalizează organismul și are efect neurotrofic.

De asemenea, este un adjuvant foarte bun și în cazul unor afecțiuni ale ficatului (ciroză, hepatita A sau cronică) și cardiovasculare (cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă). Apisan Forte are în compoziția sa Ruton, cu efect vasculotrofic.

Persoanele care suferă de constipație cronică, floră intestinală dereglată, pot lua acest produs pentru a scăpa de probleme.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile acestui produs apicol care poate fi achiziționat oricând, intrând în magazinul online bioo.ro.

După cum se poate observa, răspunsul la întrebarea cum ne putem bucura cât mai mult timp de sănătate, poate fi găsit mult mai rapid, datorită acestor două produse puse la dispoziție de echipa acestui magazin online. Așadar, achiziționați-le și bucurați-vă de sănătate!
 

26 Februarie 2019

Vizualizari: 805

Voteaza:

Detoxamin si Apisan Forte, doua produse benefice in mentinerea sanatatii organismului uman 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Detoxamin Apisan Forte

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE