Mai mancam sanatos?

Mai mancam sanatos? Mareste imaginea.

In zilele noastre, alimentatia consta in mare parte din glucide rafinate. O astfel de alimentatie stimuleaza productia de insulina in exces, hormonul cheie al metabolismului, cu efecte nefaste asupra organismului, a greutatii corporale si a sanatatii.

Multe produse promit o silueta de vis insa, datorita suplimentului de carbohidrati, pe termen lung duc la acumularea de tesut adipos. Conform etichetei, se presupune ca acestea sunt niste produse sanatoase, care ar trebui sa intareasca sistemul imunitar, insa daca le cercetam mai indeaproape, acestea se dovedesc a fi niste adevarate bombe calorice. Calitatea alimentelor din farfurie a devenit un lucru foarte rar. Se pune atunci intrebarea: mai mancam sanatos?

Exact aici intervine programul integral de alimentatie si de reglare a metabolismului metabolic balance®: el promoveaza consumul alimentelor naturale, fara aditivi, potentiatori de gust sau arome, caci consumul alimentelor superprocesate, imbogatite artificial, este adesea cauza unei alimentatii gresite, care poate duce la aparitia diferitelor boli ale civilizatiei precum obezitatea, diabetul sau hipertensiunea arteriala. 

Cheia sanatatii si a reglarii de durata a greutatii corporale este o alimentatie naturala si individuala, ceea ce inseamna un plan de alimentatie individual. Fiecare om are nevoie de alte substante nutritive pentru a-si mentine corpul sanatos si echilibrul metabolic constant. Prin planul de alimentatie, corpul primeste exact acele alimente si substante nutritive de care are nevoie.

 

metabolic balance

Programul metabolic balance® calculeaza, pentru fiecare participant, un plan individual de alimentatie personalizat, in functie de varsta, sexul, analizele de laborator si masuratorile personale, precum si in functie de tinta individuala de greutate. Compozitia meselor individuale si regulile de ingestie determina o secretie adecvata de insulina, un echilibru hormonal corespunzator si, astfel, un metabolism sanatos.

Programul metabolic balance® se deruleaza pe parcursul a patru faze: 1. Faza de detoxifiere; 2. Faza severa - cand se produce reglarea metabolica propriu-zisa; 3. Faza lejera - o faza intermediara, de trecere spre 4. Faza de mentinere - in care sunt aplicate toate modificarile stilului de viata invatate in fazele precedente si care dureaza toata viata.

Planurile de nutritie metabolic balance® sunt indicate in: obezitate si foame imperioasa; tulburari ale metabolismului glucidic si lipidic; hipertensiune arteriala; tulburari cardiovasculare; tulburari osteoarticulare; tulburari hormonale si ale menopauzei; scaderea randamentului fizic si psihic, etc.

Rezultatele pe care le puteti obtine prin modificarea asistata a alimentatiei cu programul metabolic balance® sunt urmatoarele: reducerea greutatii corporale; o greutate ideala stabila; o piele frumoasa; vitalitate si cresterea randamentului fizic si psihic.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.echomed.ro sau sunati la 0745-772834 (Dr. Daniela Maris).

ECHOmed - Daniela Maris

Pe aceeaşi temă

01 Aprilie 2013

Vizualizari: 5607

Voteaza:

Mai mancam sanatos? 3.75 / 5 din 4 voturi. 2 review utilizatori.

Comentarii (2)

  • adelin smaduPostat la 2013-04-03 16:08

    haideti sa fim seriosi cu programele d-voasra-noi ,ortodocsii,prin posturile randuite de Biserica mama,ne dezintoxicam organismele,iar mai apoi prin Spovedanie si Euharistie ne unim cu Mantuitorul Hristos,in vederea dobandirii vietii vesnice-asa ca va rugam sa imprastiati programul d-voastra prin tarile U. E .cum ar fi olanda,franta,etc.

  • Alexandru Cosciug Postat la 2013-04-03 11:52

    Motto: "Nu ceea ce intră în gură spurcă pe om, ci ceea ce iese din gură, aceea spurcă pe om... Cele ce ies din gură poruncesc din inimă." (Matei 15.11-20) Desi sunt in post si mi-am propus sa nu vorbesc de dulce, mai degrabă decat a nu manca de dulce, totusi, fiind aici prezent pe un site ce ne transmite buna conduita si buna credinta, dupa ce am digerat articolul, indraznesc sa deschid gura. De la bun inceput va spun ca sunt persoana care am lansat inca din 2007 conceptul conform caruia stiinta este ultima candela divina, Duhul Adevarului ce ne va conduce la tot adevarul, dar numai si numai daca merge pe calea Lui (Scurta istorie a creatiei omului - De la Adam la Judecata de Apoi - ISBN 978-606-92107-0-3). Altfel dam de dracu si nu vorbesc in dodii deoarece omenirea, utilizand eronat descoperirile acestei sabii cu doua taisuri, stiinta, a cam dat de dracu cu modificarile genetice aduse plantelor, animalelor si oamenilor. Din statisticile actuale rezulta ca 85% din hrana mondiala este produsa din organisme modificate genetic. Nu intru in genetica si in complicatele ei gene (vedeti Geneza şi genetica - Privatizarea vazduhului - ISBN 978-606-92107-3-4, carte publicata in 2011), dar va aduc aminte ce a spus Iisus Hristos: "Sămânţa este cuvântul lui Dumnezeu!" (Luca 8.11) "Orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc, va fi smuls din rădăcină" (Matei 15.13) Vedeti deasemeni si procesul castigat la Cluj in februarie 2011 de catre INFOMAG contra ANPM. Acest lucru s-a intamplat prin 1997 cand toate culturile de orez modificat genetic din lume au fost distruse de o molima necunoscuta, fapt care se va repeta si acum cu plantele si cu animalele modificate genetic, amplificand criza actuala prevazuta cu mult timp inainte de catre profetul Daniel in capitolul 12 si reamintita de Iisus Hristos: "Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri." (Matei, 24.7) Apreciez toate eforturile nutritionistilor de a ne determina sa punem pe masa bucate curate, dar nu uitati sa adugati fiecarei mese a voastre, mai ales celor dedicate copiilor, si o portie de cuvinte curate.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE