Remediu de nadejde impotriva suferintelor reumatice

Remediu de nadejde impotriva suferintelor reumatice Mareste imaginea.

UN REMEDIU AYURVEDIC DE NADEJDE IMPOTRIVA SUFERINTELOR REUMATICE

Patologia reumatismala are ca numitor comun doua simptome care constituie si principala sursa de suferinte pentru bolnav: inflamatia si durerea.

BOLILE REUMATICE – SUFERINTE DES INTALNITE


Bolile reumatice constituie un adevarat complex de entitati care au determinat geneza unei specialitati medicale, reumatologia. In pofida acestei diversitati, patologia reumatismala are ca numitor comun doua simptome care constituie si principala sursa de suferinte pentru bolnavul reumatic: fenomenele inflamatoare ale sistemului locomotor si fenomenele dureroase. Aceste suferinte sunt favorizate de infectiile cronice – faringo-amigdaliene, odontale, colonice etc. – care determina reumatismul de focar infectios, dar si de factori ecologici (locuinte insalubre igrasioase, munca in frig si umiditate etc.), de susceptibilitatea deosebita a unor persoane fata de “agresiunile” unor conditii climatice caracterizate printr-o umiditate si temperaturi scazute de lunga durata. Un factor favorizant al suferintei reumatice este si senescenta (inaintarea in varsta) care determina si uzura sistemului locomotor, indeosebi artroze si spondiloza, in conditii in care acestea se complica si cu procese inflamatoare, artrite reumatice si spondilite. In formele lor agravate, invalidante, bolile reumatismale devin si o problema sociala, o preocupanta problema psihologica.

Un remediu 100% natural, creeat din plante medicinale indiene dupa principiile medicinei Ayurveda, marca AYURMED, produs de STAR INTERNATIONAL MED, este ARTRISALM.


 

Suplimentul alimentar ARTRISALM contine o combinatie de plante medicinale ayurvedice care contribuie la sanatatea si la functionarea normala a sistemului osos si a articulatiilor. Prin actiunea sinergica a substantelor bioactive din plante, ARTRISALM contribuie la mentinerea mobilitatii articulare normale prin asigurarea troficitatii si a lubrifierii normale a articulatiilor, sustinerea circulatiei sanguine sanatoase, atenuarea durerilor. Fitonutrientii cu proprietati antioxidante, neutralizeaza radicalii liberi protejand articulatiile impotriva stresului oxidativ si proceselelor degenerative.

ARTRISALM contribuie la sustinerea proceselor naturale de regenerare a tesuturilor distruse, reducerea rigiditatii articulare si a disconfortului articular de natura inflamatorie. Are proprietati detoxifiante, sustinand procesele naturale de eliminare a toxinelor din organism, pentru a mentine sanatatea si functionarea normala a articulatiilor. Contribuie la sustinerea sistemului imunitar, crescand capacitatea de autoaparare a organismului.

PLANTE MEDICINALE INDIENE BENEFICE BOLNAVILOR REUMATICI

Botanica indiana cuprinde un numar mare de plante medicinale din care au rezultat remedii naturale ce contin factori bioactivi extrasi pe cale nedistructiva - factori antiinflamatori si antidurerosi cum sunt: acidul boswellic obtinut din planta Boswellia serrata si curcumina si alti derivati ai sai ce provin din specia Curcuma longa, o planta larg raspandita in India.

Boswellia serrata (Shallaki, Smirna) este similara tamaiei, unul din darurile pe care Magii de la Rasarit le-au oferit la nasterea lui Iisus Cristos. Tamaia folosita in Occident este de regula Boswellia carteri, o specie provenita din Somalia si ale carei proprietati nu au fost inca bine studiate. Virtutile terapeutice ale Boswelliei serrata erau cunoscute in India de peste 5000 de ani, de 2000 de ani aceasta planta ajungand in Asia Mica apoi, prin intermediul crestinismului, si in Europa. In prezent, multe remedii naturale destinate suferintelor reumatice contin aceasta planta printre ingrediente. Boswellia serrata (Shallaki) Scade durerea si inflamatia la nivel articular, imbunatateste mobilitatea articulara, este un protector si regenerator al cartilajului articular, sustine recuperarea dupa traumatisme.

Curcuma longa (Turmeric) - este antiinflamator, reduce edemele, creste mobilitatea articulatiei, protejeaza tesuturile de procesele oxidative. Imbunatateste circulatia sanguina si sustine eliminarea toxinelor din organism.

Zingiber officinale (Ghimbir) - antiinflamator, calmeaza inflamatiile si durerea, creste circulatia sanguina periferica. Mentine un tranzit intestinal normal si faciliteaza eliminarea naturala a toxinelor.

Withania somnifera (Ginseng indian) - este adaptogen, tonic, fortifica structurile nervoase, antioxidant puernic, antiinflamator, creste rezistenta fizica si psihica si incetineste procesul de imbatranire prematura.

Allium sativum (Usturoi) - sustine eliminarea radicalilor liberi (fiind un puternic antioxidant) revigoreaza sistemul imunitar si reduce durerile artritice fiind antiinflamator.
Vitex negundo (Nirgundi) - antiinflamator prin reducerea sintezei mediatorilor proinflamatorii si analgezic usor in toate formele de reumatism.

Pluchea lanceolata (Rasna) - este antinflamator. Sustine controlul formarii de autoantigeni in procesul autoimun de degenerare a proteinelor in articulatii .

Artrisalm contribuie la:
- mentinerea starii de sanatate si functionare normala a articulatiilor;
- intarzierea proceselor de degenerare la nivelul articulatiilor prin protejare impotriva stresului oxidativ;
- sustinerea proceselor de regenerare a tesuturilor, mentinerea troficitatii si lubrifierii normale, reduce rigiditatea si creste mobilitatea articulatiilor;
- sustinerea sistemului imunitar crescand capacitatea de autoaparare a organismului.
-sustinerea procesului natural de eliminare a toxinelor crescand procesul de diureza si tranzitul intestinal.

Modul de utilizare si doza recomandata:
Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi,
Se administreaza la 1 ora dupa masa, in cure de minimum 30 de zile, cure de 3-6 luni.
Artrisalm poate fi cumparat din magazinele cu produse naturale sau poate fi comandat pe www.ayurmed.ro

02 Octombrie 2015

Vizualizari: 1318

Voteaza:

Remediu de nadejde impotriva suferintelor reumatice 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE