Tratament naturist pentru cancerul pulmonar

Tratament naturist pentru cancerul pulmonar Mareste imaginea.

Ce este cancerul pulmonar si ce tratament este bun?

O cauza majora a deceselor provocate de cancer la barbati si femei este cancerul pulmonar. Această situație este relativ noua și se datorează în principal fumatului. În 1876, o masina a fost inventata pentru a face tigari rulate si, astfel, s-au creat produse din tutun ieftine pentru aproape toata lumea. La acea vreme, cancerul pulmonar era relativ rar, insa, ca urmare a acestei innovatii, numarul persoanelor care au inceput sa fumeze a crescut dramatic, fapt care a determinat si cresterea numarului de persoane afectate de cancerul pulmonar.

În prezent, aproximativ 90% din toate cazurile de cancer pulmonar sunt legate de fumat. Stresul, poluarea, toxinele și alți factori contribuie la restul de 10%.

Cum de fumatul cauzeaza cancerul pulmonar?

Țigările și fumul de țigară conțin peste 70 de substante chimice cancerigene cauzatoare de cancer. În plus, fumul de tigara poate ucide celule ale cailor respiratorii numite cilia. Celulele cilia sterg în mod normal toxinele, agenții cancerigeni, virusurile si bacteriile. În cazul în care celulele cilia sunt deteriorate sau distruse de fum, toate aceste elemente periculoase se pot acumula în plămâni și pot cauza probleme, cum ar fi infectii sau chiar cancer pulmonar.

Simptomele cancerului pulmonar

Din păcate, cazurile de cancer pulmonar au adesea fie nici un simptom precoce, fie simptome precoce nespecifice, iar oamenii resping de multe ori efectuarea unui examen medical. Simptomele timpurii nespecifice pot include unul sau mai multe dintre următoarele variante:

• Tuse (cronice, recurente)

• Oboseală

• Slăbire

• Respirație șuierătoare sau scurta

Screening-ul pentru cancerul pulmonar se face de obicei prin trei metode:

Un examen fizic, istoricul pacientului fumator și o radiografie toracica

• Un examen citologic de sputa (celule examinate de către un patolog)

Un examen CT

Un studiu realizat de cercetatori a sugerat ca oamenii in varste cuprinse intre 55 si 74 de ani, care au fumat cel puțin un pachet de tigari pe zi, timp de 30 de ani sau mai mult, pot fi afectati si trebuie verificati cu un examen CT a plămânilor. In cel mai bun caz, metodele de screening pot identifica aproximativ 30% din cazurile de cancer pulmonar, restul persoanelor afectate de cancer de plămân (circa 70%) ramanand nedetectate. În plus, unele rezultate ale testelor nu sunt în mod clar date de diagnostic, situatie care poate conduce la complicarea situatiei pacientilor si, eventual, la biopsii inutile sau interventii chirurgicale.

Diagnosticul cancerului pulmonar

În cazul în care testele de screening sugereaza ca o persoana are cancer pulmonar, testele de diagnostic definitive le poate realiza un patolog. Legistul va examina celulele pulmonare ale pacientului în spută, flegma, sau dintr-un eșantion de biopsie de tipul si stadiul de cancer.

Semnele și simptomele tumorilor carcinoide pulmonare

Aproximativ 2 din 3 persoane cu tumori carcinoide vor avea semne sau simptome care vor duce la diagnosticarea bolii. Dar, pentru ca tumorile carcinoide tind sa creasca lent, ele pot sa nu determine simptome mai mulți ani de la debutul lor sau pot fi găsite prin teste medicale efectuate pentru alte motive .

Carcinoidele centrale

Cele mai multe tumori carcinoide încep în marile bronhii din plămâni . Persoanele cu aceste tumori pot avea o tuse, care este uneori sângeroasa sau pot avea doar un wheezing. Alte simptome posibile includ dificultati de respiratie si dureri toracice, mai ales atunci când se inspira adanc.

Tumorile mari pot provoca blocarea parțială sau completă a unei cai aeriene, ceea ce poate duce la pneumonie (o infecție în plămâni ). Uneori, medicul poate suspecta o tumora numai după tratamentul cu antibiotice care nu vindeca o pneumonie .

Tumorile carcinoide periferice

Unele tumori încep în căile respiratorii mici, spre marginile exterioare ale plămânilor. Ele rareori produc un simptom , dacă nu sunt atât de multe formate astfel incat sa provoace probleme de respirație. De obicei, ele se vad ca o pata pe o radiografie toracica sau CT, investigatii care se fac pentru o alta problema medicala.

Pentru mai multe detalii despre tratamentul optim in cazul cancerului pulmonar puteti suna la 0723.269.701 sau vizitati www.plafar.bio pentru tratamente eficiente impotriva cancerului.

 

04 Mai 2016

Vizualizari: 2816

Voteaza:

Tratament naturist pentru cancerul pulmonar 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE