'Zaharul verde' si 'planta miracol' Stevia Rebaudiana

'Zaharul verde' si 'planta miracol' Stevia Rebaudiana Mareste imaginea.

Stevia Rebaudiana a devenit deja o planta celebra in lumea stiintei. Marile companii o iau in considerare nu numai ca inlocuitor al zaharului, ci chiar ca pe o noua forma de zahar sanatos, cu proprietati antioxidante puternice. La ora actuala este considerata o “planta miracol”!

Faptul ca, in Romania, oamenii de stiinta au reusit extrem de rapid sa lanseze in lumea comerciala un nou produs din Stevie si un nou concept de zahar, “zaharul verde” a fost considerat o premiera. Produsul a fost degustat in conferinte europene dedicate alimentatiei, a primit aprecieri pozitive, datorita gustului foarte asemanator cu al zaharului, dar fara a prelua din efectele negative ale acestuia!

Green Sugar este produs de Laboratoarele Remedia si are o calitate exceptionala – dulce ca zaharul dar lipsit de gustul amar specific produselor din Stevie.

In plus, este un adevarat aliment sanatos, extras din produse naturale, cu mari capacitati antioxidante si antiinflamatorii. Este inregistrat in Uniunea Europeana ca fiind un produs 100% natural, obtinut din doua ingrediente: Stevia rebaudiana si eritritol (obtinut din porumb). Spre deosebire de alti indulcitori de pe piata, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimba gustul alimentelor sau al bauturilor pe care le indulceste si poate fi folosit inclusiv la prajituri ce necesita preparare termica.

Green Sugar este un indulcitor natural foarte bun pentru intreaga familie: copii, adulti, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane in varsta. De asemenea, acest produs este recomandat pentru persoane care au diabet, care sunt interesate de controlul greutatii, care sufera de cancer, persoane cu alergii alimentare.
 

.

14 Martie 2016

Vizualizari: 424

Voteaza:

'Zaharul verde' si 'planta miracol' Stevia Rebaudiana 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE