40 de zile de post si rugaciune, pentru oprirea avorturilor in Cluj

Cea mai mare campanie împotriva avorturilor, numită „40 de zile pentru viață”, a reînceput miercuri, 23 septembrie 2015, în municipiul Cluj-Napoca. Participă, la fel ca la prima ediție, grupuri din cadrul tuturor confesiunilor din oraș, dar și mai multe organizații și fundații creștine. Se alătură în lupta pentru apărarea vieții și părinții și tinerii ortodocși. Împreună, timp de 40 de zile, se vor ruga și vor veghea, în mod pașnic, pentru promovarea demnității vieții umane, a declarat coordonatorului local al campaniei, Iulia Călinescu:

„Vrem ca, în această campanie, să insistăm asupra mesajului că viața și iubirea sunt întotdeauna cele mai bune alegeri și că femeile merită mai mult decât avortul”.
În campania „40 de zile pentru viață” se vor implica și tinerii din cadrul Asociației Studenților Creștini Ortodocși din Cluj, care se vor afla în fiecare zi de joi, timp de mai multe ore, în fața unei clinici private din Piața Cipariu și se vor ruga pentru sufletele copiilor avortați, ne-a transmis președintele asociației, Bogdan Dincă:

„Vom fi prezenți în Piața Cipariu, în fiecare zi de joi, de la ora 7 dimineața până seara la ora 21, timp în care vom citi Psaltirea neîncetat și ne vom ruga pentru sufletele copiilor avortați. Vom purta icoane și pancarte cu mesaje pentru încurajarea dreptului la viață al tuturor copiilor și sprijinirea familiei, așa cum a lăsat-o Dumnezeu”.

Și membrii Asociației „Părinți pentru ora de religie” din Cluj au răspuns pozitiv invitației lansate de Clinica Pro-Vita de a participa la cea de-a doua ediție a campaniei „40 de zile pentru viață”, tocmai în dorința de a veni în sprijinirea vieții, a spus vicepreședintele, Adriana Buzgar.

„Noi ca asociație suntem foarte implicați în procesul de educare și formare a copiilor în spiritul valorilor creștine, dar în același timp suntem și foarte interesați de susținerea valorilor creștine în societatea noastră, în mod special în sprijinirea vieții. Prin urmare acest proiect a venit și în întâmpinarea dorințelor noastre de a susține aceste valori în societate, în mod special în orașul Cluj”.

Campania „40 de zile pentru viață” are loc în perioada 23 septembrie – 1 noiembrie în municipiul Cluj-Napoca, dar și în alte sute de orașe din 16 țări din lume. Prima campanie a fost organizată în 2004, în Texas. În toți acești ani, peste 10 mii de copii au fost salvați de la avort, potrivit directorului campaniei din Statele Unite ale Americii, Shawn Carney.

Sursa: radiorenasterea.ro

Pe aceeaşi temă

24 Septembrie 2015

Vizualizari: 210

Voteaza:

40 de zile de post si rugaciune, pentru oprirea avorturilor in Cluj 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

post si rugaciune avortul

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE