A doua editie a concertului caritabil 'Pasi spre lumina Invierii'

Asociatia Studentilor Teologi Ortodocsi (ASTO) din cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul” din Bucuresti organizeaza concertul caritabil „Pasi spre lumina Invierii”, a doua editie, pe 9 aprilie 2014, la sediul nou al Bibliotecii Nationale, incepand cu ora 18:00 . Intrarea este libera!

Eveniment emblematic pentru institutia noastra, acest concert va fi sustinut de doua coruri recunoscute la nivel international prin concursurile de specialitate la care au participat si prin multimea de premii obtinute:

• Grupul Psaltic “Tronos” al Patriarhiei Romane – dirijor: Protopsalt Arhid. Mihail Buca;

• Grupul Psaltic „Nectarie Protopsaltul”- dirijor: Lect. Univ. Dr.

Sabin Preda
insotite de

• Corala „Cantus Domini” a Asociatiei Studentilor Teologi Ortodocsi- dirijor: Arhid. Dr. Stefan Razvan .

Spectatorii vor putea dona in urnele mobile aflate in sala concertului. Suma de bani stransa va fi transformata in bunuri si directionata catre Asezamantul Social „Patriarhul Justinian Marina”, prin Asociatia Diaconia, proiect care sprijina mamele si copiii acestora, de varsta prescolara si scolara, victime ale violentei domestice, precum si copiii cu risc social provenind din familii monoparentale, dezorganizate.

Daruind, veti dobandi!

Evenimentul coincide cu perioada Postului Sfintelor Pasti, cand nevoia de cant si rugaciune este simtita de fiecare om in parte.

Intrarea va fi libera pentru publicul larg, accesul in sala realizandu-se incepand cu ora 17: 30.

Voluntarii Asociatiei Studentilor Teologi Ortodocsi vor avea grija sa distribuie la timp cadourile, in speranta ca vor reusi sa aduca un strop de bucurie acestor copii si mame, in preajma Sfintelor Sarbatori.

Asociatia Studentilor Teologi Ortodocsi (ASTO), infiintata in anul 2008, persoana juridica de drept privat cu scop nepatrimonial, independenta, non guvernamentala si apolitica, membra a A.S.U.B. si a U.S.R., isi propune sa realizeze promovarea actiunilor culturale, sociale si teologice ale studentilor, dar si promovarea dialogului inter-religios, inter-confesional si inter-etnic. Printre metodele intrebuintate in acest sens se numara incurajarea dezvoltarii de proiecte, participarea la programe locale, nationale si internationale pentru studenti, precum si initierea proiectelor de promovare a valorilor universitare, toate acestea in duhul credintei crestin-ortodoxe.


Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0740 882 552 sau pe email: deaconupetru@yahoo.com.

Va asteptam !

.

07 Aprilie 2014

Vizualizari: 163

Voteaza:

A doua editie a concertului caritabil 'Pasi spre lumina Invierii' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE