Adunarea generala a Asociatiei Nationale Corale din Romania

Sambata, 15 iunie, IPS Teodosie va participa la adunarea generala a Asociatiei Nationale Corale din Romania. Evenimentul se desfasoara la Constanta, in sala de protocol a Casei de Cultura, incepand cu ora 10.00.

Asociatia Nationala Corala din Romania (ANCR) a fost infiintata in anul 1990 si s-a afiliat in anul 1991 la organismul european de profil "Europa Cantat”. Asociatia este o organizatie cultural-artistica, cu caracter profesional, deschisa tuturor categoriilor de iubitori ai artei corale, muzicieni, si nemuzicieni, cetateni romani si de peste hotare, indiferent de nationalitate, religie si domiciliu.

Scopul sau este ca, prin cultivarea si popularizarea artei corale sa aduca o contributie esentiala la educarea muzicala si sociala a unui numar cat mai mare de oameni din tara noastra, indeosebi din randul copiilor si tinerilor si sa ajute la realizarea unei bune intelegeri si conlucrari culturale cu popoarele europene si de pe alte continente.

Presedintele Asociatiei este dirijorul Voicu Enachescu - Directorul  Centrului National de Arta "Tinerimea Romana”, IPS Teodosie detinand functia de vicepresedinte.

Dupa adunare, de la ora 12.00, corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului, va sustine un concert in fata membrilor Asociatiei.

Biroul de Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului

.

14 Iunie 2013

Vizualizari: 267

Voteaza:

Adunarea generala a Asociatiei Nationale Corale din Romania 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE