Atelier de lucru in cadrul proiectului Forte - Formare trainica pentru parteneriat social

Cu binecuvantarea IPS dr. Casian Craciun Arhiepiscopul Dunarii de Jos, in data de 28.3.2013 a avut loc, la Asezamantul social-filantropic "Sf. M.

Mc. Pantelimon“ un atelier de lucru, desfasurat in cadrul proiectului Forte-Formare trainica pentru parteneriat social.

La aceasta intalnire au participat reprezentanti ai Eparhiei Dunarii de Jos, ai Federatiei Filantropia, ai partenerului transnational IFI (instituto de formacion integral), precum si coordonatorii centrelor socio-medicale care isi desfasoara activitatea cu binecuvantarea Arhiepiscopiei Dunarii de Jos.

Printre aspectele dezbatute au fost cele legate de procesul de planificare strategica pe cele trei domenii: educational si activitati cu tineretul, patrimoniu cultural si social, aspecte legate de procedura de acreditare pe servicii sociale conform noilor reglementari legislative, precum si noi oportunitati de identificare, atragere si valorificare a resurselor umane si materiale, care sa vina in sprijinul oferirii de ajutor aproapelui aflat in suferinta.

Proiectul Forte-Formare trainica pentru parteneriat social este implementat de catre Federatia Filantropia, in parteneriat cu Patriarhia Romana, IFI (instituto de formacion integral) si Global Commercium, fiind finantat prin Fondul Social European POSDRU 2007-2013.

Diac. Ionut Casuneanu

Sursa: edj.ro

.

29 Martie 2013

Vizualizari: 142

Voteaza:

Atelier de lucru in cadrul proiectului Forte - Formare trainica pentru parteneriat social 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE