Concert caritabil de Sfintele Pasti la Biblioteca Nationala a Romaniei

Asociatia Studentilor Teologi Ortodocsi (ASTO) din cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa "Justinian Patriarhul“ din Bucuresti organizeaza miercuri, 9 aprilie, de la ora 18:00, a II-a editie a Concertului caritabil „Pasi spre lumina Invierii“, la sediul nou al Bibliotecii Nationale din Bucuresti. Intrarea este libera, insa cei prezenti vor putea face donatii in timpul spectacolului, in urnele special amenajate. Banii colectati vor fi folositi pentru sprijinirea femeilor si a copiilor - victime ale violentei domestice, ce se afla sub protectia Asezamantului social "Patriarhul Justinian Marina“ al Asociatiei Diaconia.

In cadrul concertului, spectatorii vor putea asculta cantari specifice perioadei pascale interpretate de Corala "Cantus Domini“ a Asociatiei Studentilor Teologi Ortodocsi (dirijat de arhid. dr.

Stefan Razvan), Grupul psaltic "Tronos“ al Patriarhiei Romane (dirijat de arhid. Mihail Buca) si Grupul psaltic "Nectarie Protopsaltul“ (dirijat de lect. univ. dr. Sabin Preda). "Acest eveniment coincide cu perioada Postului Sfintelor Pasti, atunci cand cu totii incercam sa devenim mai buni si sa ne amintim de cei aflati in suferinta. Fiind studenti teologi, ne-am gandit ca muzica ne va ajuta sa ne apropiem de sufletele oamenilor si, totodata, sa reusim sa colectam fonduri, asa cum am facut-o si cu alte ocazii, pentru a aduce o raza de speranta in randul persoanelor abuzate, pentru care sarbatoarea Sfintelor Pasti nu poate fi petrecuta in familie, in pace si in armonie“, ne-a declarat Petru Deaconu, presedintele ASTO. (Gh. C. Popa)

Sursa: ziarullumina.ro

.
Pe aceeaşi temă

03 Aprilie 2014

Vizualizari: 264

Voteaza:

Concert caritabil de Sfintele Pasti la Biblioteca Nationala a Romaniei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE