Concurs de lectura biblica 'Alaturi de Hristos prin Scriptura' la Sebes

Joi, 19 iunie 2014, incepand cu ora 11.00, la noul sediu al Protopopiatului Sebes, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop Irineu, au fost premiati de catre Parintele Protopop Ionel Arsu, cei 20 de elevi calificati la faza zonala a concursului de lectura biblica „Alaturi de Hristos prin Scriptura”.

Concursul organizat de Colegiul National „Lucian Blaga” Sebes in parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Sebes, s-a desfasurat pe parcursul anului scolar 2013-2014 si avut doua etape: faza pe scoala si faza zonala.In total au participat 350 de elevi de la mai multe scoli din zona Sebes, din clasele a VI-a, a VII-a si a VIII-a, coordonati de profesorii lor. Institutiile de invatamant inscrise in competitie si profesorii coordonatori au fost: Scoala Gimnaziala nr.2 Sebes cu Prof. Simona Nistor, Colegiul National Lucian Blaga Sebes cu Prof. Ana Fantana, Liceul Tehnologic Sebes cu Prof. Dana Mihaltan, Scoala Gimnaziala Sugag cu Prof. Georgeta Dicu si Scoala Gimnaziala Petresti cu Prof. Ana-Maria Achim.

Gazda evenimentului, Parintele Protopop Ionel Arsu, i-a felicitat pe fiecare din cei 20 de elevi calificati si le-a oferit premii constand in carti de literatura, Noul Testament cu Psalmi si diplome de apreciere.

Pr. Dacian Gane
Sursa: reintregirea.ro

.
Pe aceeaşi temă

23 Iunie 2014

Vizualizari: 189

Voteaza:

Concurs de lectura biblica 'Alaturi de Hristos prin Scriptura' la Sebes 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE