Conferinta duhovniceasca in Arhiepiscopia Ramnicului - joi, 28 martie

La Sala "Iosif Episcopul” a Asezamantului Pastoral-Cultural "Sfantul Ierarh Calinic”, aflat in incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Ramnicului, joi, 28 martie 2013, incepand cu ora 18.00, va avea loc prima conferinta duhovniceasca din cadrul programului Intalnirilor duhovnicesti "Libertatea crestina in iubirea lui Dumnezeu si a oamenilor”.

Conferinta cu tema "Crestinul intre libertinaj si libertate duhovniceasca” va fi sustinuta de catre Pr. Lect. Univ. Dr. Vasile Gavrila de la Biserica "Sfantul Nicolae - Paraclis Universitar” din Bucuresti.

Evenimentul este organizat la initiativa Preasfintitului Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului, si cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului, de catre Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului Cultural al Arhiepiscopiei Ramnicului, in parteneriat cu A.S.C.O.R. Filiala Rm. Valcea si se incadreaza in seria manifestarilor dedicate "Anului omagial al Sfintilor Imparati Constantin si Elena in Patriarhia Romana”, a comemorarii a 110 ani de la nasterea Parintelui Acad. Dumitru Staniloae si a 20 de ani de la trecerea sa la cele vesnice.

Organizatorii ii asteapta cu drag pe toti cei care doresc sa se hraneasca duhovniceste din frumoasele invataturi si cuvinte ziditoare de suflet. Intrarea este libera.

Sursa: arhiram.ro

 

.
Pe aceeaşi temă

28 Martie 2013

Vizualizari: 214

Voteaza:

Conferinta duhovniceasca in Arhiepiscopia Ramnicului - joi, 28 martie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE