Conferinta Inaltpreasfintitului Parinte Mitropolit Acad. Dr. Irineu In Arhiepiscopia Ramnicului

Joi, 11 aprilie 2013, In ziua de praznuire a Sfantului Ierarh Calinic de la Cernica, Inaltpreasfintitul Parinte Acad. Dr. Irineu, Mitropolitul Olteniei, la invitatia Inaltpreasfintitului Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului, va sustine la Ramnicu-Valcea Conferinta cu tema Sfantul Ierarh Calinic - model de viata in Hristos.Manifestarea continua seria Intalnirilor duhovnicesti Libertatea crestina In iubirea lui Dumnezeu si a oamenilor, conferinte initiate de catre Preasfintitul Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului in Anul omagial al Sfintilor Imparati Constantin si Elena in Patriarhia Romana.

In anul 2012, la initiativa si cu purtarea de grija a Inaltpreasfintitului Parinte Mitropolit Acad. Dr. Irineu, au fost aduse in Mitropolia Olteniei Moastele Sfantului Ierarh Calinic de la Cernica, moment care a devenit un reper in viata duhovniceasca a clerului si credinciosilor din Oltenia.

Conferinta cu tema Sfantul Ierarh Calinic - model de viata In Hristos, va avea loc de la ora 18.00 In Sala Iosif Episcopul a Asezamantului Pastoral - Social Sfantul Ierarh Calinic.

Sursa: arhiram.ro

.
Pe aceeaşi temă

06 Aprilie 2013

Vizualizari: 441

Voteaza:

Conferinta Inaltpreasfintitului Parinte Mitropolit Acad. Dr. Irineu In Arhiepiscopia Ramnicului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE