Conferinta cu tema 'Spiritualitatea Triodului in Traditia Ortodoxa si rolul sau in viata duhovniceasca a credinciosilor'

In Sala "Iosif Episcopul" a Asezamantului Pastoral-Cultural "Sfantul Ierarh Calinic", aflat in incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Ramnicului, va avea loc miercuri 4 aprilie 2012, incepand cu ora 18,00, Conferinta cu tema "Spiritualitatea Triodului in Traditia Ortodoxa si rolul sau in viata duhovniceasca a credinciosilor", sustinuta de catre Pr. Prof. Univ. Dr. Constantin Patuleanu de la Facultatea de Teologie, Istorie si Stiinte ale Educatiei - Universitatea din Craiova si Consilier patriarhal al Sectorului teologic educational.Evenimentul este organizat cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului, la initiativa Preasfintitului Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului, de catre Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului Cultural al Arhiepiscopiei Ramnicului, in parteneriat cu A.S.C.O.R. Filiala Rm. Valcea.

Aceasta conferinta va incheia seria manifestarilor organizate in cadrul Intalnirilor duhovnicesti “Hristos Domnul, Doctorul sufletelor si trupurilor noastre”, program ce se incadreaza in seria manifestarile dedicate „Anului omagial al Tainei Sfantului Maslu si al ingrijirii bolnavilor”.

Organizatorii ii asteapta cu drag pe toti cei care doresc, pentru cateva ore, sa intre in atmosfera de taina, rugaciune si implinire duhovniceasca impartasita tuturor crestinilor in aceasta perioada a Postului Sfintelor Pasti.

Sursa: arhiram.ro

 

.
Pe aceeaşi temă

01 Aprilie 2012

Vizualizari: 341

Voteaza:

Conferinta cu tema 'Spiritualitatea Triodului in Traditia Ortodoxa si rolul sau in viata duhovniceasca a credinciosilor' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE