Daruri de la copii la copii

Devine o tradiție ca, înainte de praznicul Crăciunului, biserica „Sfântul Haralambie” din Constanța (bdul. Tomis, nr. 301, zona Boema) să găzduiască un eveniment inedit. Astfel, 25 de copii aflați în Centrul de plasament „Delfinul”, din Agigea vor fi colindați și vor primi daruri de la alți 25 de elevi ai Liceului teoretic „Decebal”, din Constanța. Evenimentul va avea loc în prezența IPS Teodosie, miercuri, 9 decembrie, de la ora 9.30, la biserică.

Toți colindătorii vor fi răsplătiți de către preoții bisericii „Sf. Haralambie” cu dulciuri, fructe, iconițe și alte daruri: „Ne dorim să-i învățăm pe elevi să vină în sprijinul copiilor mai puțin ajutorați. Suntem în preajma Nașterii Domnului și toți trebuie să fim mai buni, mai aplecați către suferința sau neajunsurile semenilor noștri”, mărturisește părintele paroh Ciprian Stanca.

Biserica „Sf. Haralambie” derulează și un alt proiect social ce constă în oferirea de pachete cu alimente zilnic, pentru 50 de copii aflați la Centrul pentru Educație Incluzivă „Delfinul”, din Constanța.

Biroul de Comunicare

.
Pe aceeaşi temă

08 Decembrie 2015

Vizualizari: 77

Voteaza:

Daruri de la copii la copii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE