Daruri pentru copiii nevoiasi in Episcopia Severinului si Strehaiei

In aceste zile, Asociatia Filantropia Severin a Episcopiei Severinului si Strehaiei, in colaborare cu BRD Groupe Societe Generale-Bucuresti, Liceul de Arta I. St. Paulian si Colegiul Tehnic Decebal, ofera cadouri la 100 de copii din familiile sarace, aducand bucurie in sufletele lor si impartasindu-le din darurile aduse lumii de Pruncul Iisus, Cel Nascut in staulul saracacios din Betleemul Iudeii!

Astfel, miercuri, 18 dec. 2013, Asociatia Filantropia Severin, in colaborare cu BRD Groupe Societe Generale, Bucuresti, prin programul ”O scrisoare catre Mosu”, derulat in fiecare an de catre angajatii BRD, cu prilejul Praznicului Nasterii Domnului, a oferit cadouri copiilor saraci din judetul Mehedinti. Fiecare angajat BRD a devenit ”Mos” pentru unul din cei 47 de copiii saraci, punand in ”saculet” ceea ce au scris copiii in scrisori ca si-ar dori sa primeasca, anul acesta, de la Mos Craciun.



Continuand in spiritul sarbatorilor de iarna, a sentimentului de darnicie si solidaritate fata de oamenii aflati in lipsuri si suferinta, miercuri, Liceul de Arta I. St. Paulian, prin Asociatia Filantropia Severin, vine in sprijinul a 30 de copii din familiile sarace, din Municipiul Drobeta Turnu Severin, oferindu-le imbracaminte, dulciuri si jucarii.

Iar, joi, 19 dec. 2013, ora 11.00, Colegiul Tehnic Decebal, impreuna cu Asociatia Filantropia Severin, va darui la 15 copii din familiile sarace din Dr. Tr. Severin, haine si alimente, facandu-se mesagerii bunatatii si iubirii Parintelui ceresc fata de cei saraci.

Actiunile se deruleaza in sala ”Mitropolit Nestor Vornicescu” a Episcopiei Severinului si Strehaiei, copiii, impreuna cu familiile lor, fiind beneficiari ai Asociatiei Filantropia Severin si ai Biroului de Asistenta Sociala al Episcopiei Severinului si Strehaiei.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

20 Decembrie 2013

Vizualizari: 844

Voteaza:

Daruri pentru copiii nevoiasi in Episcopia Severinului si Strehaiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE