Deschiderea noului an academic la Galati

Festivitatea de deschidere la Universitatea „Danubius“ din Galati

Ziua de 1 octombrie a.c.

, a fost marcata la Galati de deschirea portilor noului an academic 2012-2013.

Chiriarhul Dunarii de Jos, Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop Casian a participat, la orele 1000, la deschiderea noului an academic la Universitatea „Danubius“ din Galati.
Odata cu dechiderea acestui an, Universitatea „Danubius“ sarbatoreste si 20 de la infiintarea ei, prilej cu care a fost prezentat un film documentar despre activitatea Universitatii in cele doua decenii.

In cuvantul adresat profesorilor si studentilor, Inaltpreasfintia Sa a subliniat relatia dintre „usile universitare si usile sufletesti ale tinerilor care, intr-un centru academic capata valente cu totul speciale. Ma bucur ca inainte de a savarsi legiuita deschidere a sufletelor profesorilor catre studenti si a studentilor catre profesori si societate, mai stim sa ne amintim formarea unei singure fraze care sa insemne crezul nostru in desavarsirea umana care se face reciproc, prin stiinta si credinta, prin credinta si stiinta”.

La festivitate a participat fondatorul institutiei, dl Benone Pusca, noul rector, dl Andi Pusca, oficialitati locale, membri ai corpului didactic, precum si tinerii studenti si masteranzi ai Universitatii.

Sursa: edj.ro

.
Pe aceeaşi temă

03 Octombrie 2012

Vizualizari: 198

Voteaza:

Deschiderea noului an academic la Galati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE