Expozitie de fotografie 'AVVA'

Luni, 21 Decembrie a.c., ora 19.00, vă invităm la ultimul eveniment marca Rost pe acest an, la Casa cu Rost: Expoziţia de fotografie (cu vînzare) "AVVA", semnată de foto-jurnalistul creştin George Crăsnean. 30 de portrete ale celor mai cunoscuţi şi iubiţi părinţi duhovniceşti români din ţară şi din Sfîntul Munte Athos, de la vrednicii de pomenire preoţi Arsenie Papacioc, Iustin Pârvu şi Petroniu Tănase, pînă la avva Ioan Lazăr şi pustnicul Rafail Noica.

30 de ipostaze rare, surprinse cu măestrie şi reproduse la mărimea unor tablouri (50/70 cm). Imagini pentru mîngîierea inimilor noastre. Fotografii de păstrat acasă sau de făcut cadou. O expoziţie unică!
La vernisaj vor vorbi, alături de autorul fotografiilor, iconarul Ioan Popa, jurnalistul Cristian Curte şi un invitat surpriză. Vă aşteptăm, ca întotdeauna, cu drag şi bucurie!

De retinut:
Adresa noastra este pe Calea Victoriei 155, bl. D1, tronson 8, dar, atentie!, INTRAREA se face prin strada Buzesti, peste drum de agentia Tarom, intre farmacia Sensiblu si banca Credite Agricole! Cum veniti din Piata Victoriei pe Buzesti, pe partea stinga a drumului, la zece metri dupa ce ati trecut de farmacia Sensiblu de pe colt, ne gasiti pe noi.

Nu avem firma, este insa un afis cu insemnul nostru si cu numele ROST pe geam. Blocul e in forma de potcoava, incepe pe Calea Victoriei si se termina in Buzesti. Intrarea la noi se face prin Buzesti. Insistam cu aceste explicatii, pentru a nu mai exista confuzii si a va pierde timpul cautindu-ne pe Victoriei.

.
Pe aceeaşi temă

21 Decembrie 2015

Vizualizari: 153

Voteaza:

Expozitie de fotografie 'AVVA' 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Expozitie de fotografie

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE