Mana dreapta a Sfantului Ierarh Nicolae a poposit la Penitenciarul Ploiesti

Miercuri, 19 martie 2014 cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, cu osteneala Pc. Pr. Alexandrescu Georgian, capelan al Penitenciarului Ploiesti, cu acordul Pc. Pr. Caramizaru Nedelea de la Parohia Sf.

Gheorghe Nou din Bucuresti, dar si cu aprobarea conducerii penitenciarului, a poposit in capela acestei institutii, racla cu mana dreapta a Sfantului Ierarh Nicolae.

„Racla cu Sfintele Moaste ale Sfantului ierarh Nicolae au poposit pentru prima data in Ploiesti si socotim ca sfantul a dorit sa fie intai la penitenciar intrucat pentru aceasta mana dreapta, Sfantul Ierarh Nicolae a fost inchis o noapte, dupa ce i-au fost retrase insemnele arhieresti, dar din mila lui Dumnezeu peste noapte a fost eliberat i s-au redat insemnele si s-a intors mahnit in eparhia sa intrucat el nu a fost inteles de cei carora le-a vorbit despre Adevar.

Acum a poposit in penitenciar, i-a binecuvantat pe toti cei privati de liberate, temporar locuitori in aceasta institutie, dar in special pe toti ce fac cainta (penitenta).

Nadajduim ca intr-un timp foarte scurt Cinstitele Moaste ale Sfantului Ierarh Nicolae vor reveni si intr-o biserica din Municipiul Ploiesti spre a fi oferite spre inchinare acestor minunati credinciosi din orasul Ploiesti si din judetul Prahova”, ne-a declarat Pr. Protopop Stefan Musat.

Sursa: basilica.ro

.
Pe aceeaşi temă

20 Martie 2014

Vizualizari: 250

Voteaza:

Mana dreapta a Sfantului Ierarh Nicolae a poposit la Penitenciarul Ploiesti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE