Manifestari dedicate zilei de 1 Iunie, organizate de ASCOR Targu Jiu

Vineri, incepand cu ora 19.00, la Targu Jiu vor avea loc o serie manifestari sub genericul "1 Iunie - Ziua copilului nascut si nenascut", organizate de Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi Romani, filiala "Sfantul Irodion de la Lainici", Targu Jiu.

Astfel, la ora 19.00, la Facultatea de Drept a Universitatii "Constantin Brancusi" este organizata conferinta cu tema: "Viata e un dar", sustinuta de parintele conf. univ. dr. Picu Ocoleanu, de la Facultatea de Teologie, Istorie si Stiinte ale Educatiei a Universitatii din Craiova. Conferinta va fi urmata de difuzarea filmului documentar "Strigatul mut".

La ora 21.00, un sobor de preoti va oficia Acatistul Sfantului Stelian la Biserica "Sfintii Arhangheli" din municipiu, iar la ora 22.00, targujienii sunt invitati in Piata Prefecturii pentru a aprinde lumanari in memoria copiilor nenascuti.

"Aceste activitati sunt organizate de studentii crestin ortodocsi cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Parinte Mitropolit Irineu. Invitam cu acest prilej pe toti cetatenii urbei noastre sa vina pentru a aprinde o lumanare in memoria copiilor care nu au apucat sa se nasca si carora li se refuza dreptul la viata", a declarat Razvan Merei, presedintele ASCOR Targu Jiu.

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

 

.

31 Mai 2012

Vizualizari: 573

Voteaza:

Manifestari dedicate zilei de 1 Iunie, organizate de ASCOR Targu Jiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE