Ora de religie deschisa 'Sf. Ap. Andrei – Ocrotitorul Romaniei, prietenul victimelor de la Clubul Colectiv'

Vineri, 28 octombrie 2016, ora 9.00, la Şcoala Gimnazială Maica Domnului din Bucureşti va avea loc o oră de religie deschisă 'Sf. Ap. Andrei – Ocrotitorul României, prietenul victimelor de la Clubul Colectiv' dedicată victimelor incendiului de la acest club din Bucureşti, susţinută de doamna profesoară Julieta Mihăilescu.

La acest eveniment a fost invitat să participe domnul Liviu Popescu, una din victimele tragediei de la Clubul Colectiv.

Cu acest prilej, elevilor le va fi prezentată expoziţia de icoane pe lemn cu chipul Sf. Ap. Andrei - Ocrotitorul României realizată cu scopul de a susţine donaţiile pentru victimele Colectiv direcţionate către contul Parohiei Ortodoxe Române «Sfântul Nicolae» din Bruxelles, deschis de pr. Vlaicu Patriciu special pentru sprijinirea a 6 tineri care încă se mai află în suferinţă. Contul este: POR-SN ASBL (Paroisse Orthodoxe Roumaine Saint Nicolas Bruxelles); BNP Paribas Fortis; N°IBAN: BE40 0357 6152 9863; Cod BIC: GEBABEBB; Comunicare: Ajutor victime Colectiv.

Organizarea acestei ore de religie şi a expoziţiei de icoane pe lemn “Sf. Ap. Andrei – Ocrotitorul României, prietenul victimelor de la Clubul Colectiv” la împlinirea unui an de la cele ȋntâmplate dovedeşte că pentru elevii Şcolii Gimnaziale Maica Domnului suferinţa victimelor tragediei de la Clubul Colectiv a dobândit un sens creştin ortodox.

Acest eveniment este organizat în baza parteneriatului "Biserica-prietena Şcolii mele 2016" încheiat cu parohia Sf. Pantelimon-Foişorul de Foc din Bucureşti.

Pr. Dr. BOGDAN-AUREL TELEANU

 

Pe aceeaşi temă

28 Octombrie 2016

Vizualizari: 113

Voteaza:

Ora de religie deschisa 'Sf. Ap. Andrei – Ocrotitorul Romaniei, prietenul victimelor de la Clubul Colectiv' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE