Prima biserica inchinata Sfantului Ierarh Calinic in Arhiepiscopia Ramnicului

In dupa-amiaza zilei de 1 mai de la orele 16.15, in Cartierul Ostroveni din municipiul Ramnicu Valcea, in cadrul unei frumoase ceremonii religioase la care au participat ierarhi, preoti si diaconi, alaturi de numerosi credinciosi ramniceni, a fost pusa piatra de temelie pentru biserica cu hramul "Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica", prima biserica din Arhiepiscopia Ramnicului inchinata Sfantului Ierarh.

Din soborul de ierarhi au facut parte: Preasfintitul Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei, Preasfintitul Parinte Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului, Preasfintitul Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, Preasfintitul Parinte Andrei Fagarasanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Sibiului si Preasfintitul Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului.



La slujba de punere a pietrei de temelie au fost prezenti reprezentanti ai autoritatilor de stat, locale si centrale, preoti si numerosi credinciosi.

Terenul pentru constructia noii biserici cu hramurile „Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica” si „Nasterea Maicii Domnului”, a fost donat de catre Primaria Ramnicului prin bunavointa domnului primar, ing. Romeo Radulescu.

Sursa: arhiram.ro

.
Pe aceeaşi temă

02 Mai 2012

Vizualizari: 805

Voteaza:

Prima biserica inchinata Sfantului Ierarh Calinic in Arhiepiscopia Ramnicului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE