Profesori romani, la Simpozionul International al Biblistilor Nou-testamentari de la Moscova

Un Simpozion Internațional al Bibliștilor Nou-testamentari va avea loc la sfârșitul lunii septembrie, la Moscova. Întrunirea, aflata la a 7-a ediție are tema: „Istorie și Teologie în narațiunea Evangheliilor”.

În cadrul Simpozionului, pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, va susține un referat pe tema: „Portretul lui Iisus în Evanghelia după Marcu”. Părintele este membru în Comitetul executiv al acestei Organizații Biblice Europene a specialiștilor pe Noul Testament.

România este reprezentată la acest simpozion de părintele Stelian Tofană de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj, părintele Vasile Mihoc, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu, Corina Zamfir de la Facultatea de Teologie Romano-Catolică a Universității Babeș-Bolyai și pr. asist. univ. dr. Cosmin Pricop de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București.

Simpozionul Internațional al Bibliștilor Nou-testamentari (Est-Vest) va avea loc in perioada 25 septembrie -1 octombrie 2016.

Alexandra Andereș
Sursa: radiorenasterea.ro

 

Pe aceeaşi temă

26 Septembrie 2016

Vizualizari: 140

Voteaza:

Profesori romani, la Simpozionul International al Biblistilor Nou-testamentari de la Moscova 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE