'Scoala altfel' la Seminarul teologic 'Dionisie Exiguul'

In saptamana 2-6 aprilie, Seminarul Teologic "Sfantul Dionisie Exiguul" desfasoara o serie de activitati extra-curriculare, reunite in programul „Scoala altfel”.

Astfel, luni, 2 aprilie, elevii seminaristi vor vizita Muzeul Militar urmata de dezbaterea „Preoti cu crucea-n frunte, caci oastea e crestina”, in care vor fi reliefate aspecte istorice si culturale ale relatiei dintre Biserica si Armata.Marti, 3 aprilie, la ora 12.00, in Sala Magna din cadrul Palatului Arhiepiscopal, pr. Ionut Astefanoaie va sustine conferinta „Teroarea si martirii din inchisorile comuniste”, manifestare la care este invitat sa participe Inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Reeditand gestul de anul trecut, miercuri, 4 aprilie, aproximativ 30 de elevi si cadre didactice ale seminarului vor dona sange, gestul lor voluntar venind in intampinarea necesitatii spitalelor de a-si realiza rezervele de sange.

Ultimul eveniment al saptamanii in care scoala este altfel, se va desfasura joi, 5 aprilie, la ora 9.00, la Muzeul Marinei Romane unde este programat spectacolul literar-muzical „Judecata mieilor”.

Biroul de Comunicare

.
Pe aceeaşi temă

02 Aprilie 2012

Vizualizari: 316

Voteaza:

'Scoala altfel' la Seminarul teologic 'Dionisie Exiguul' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE