Serile duhovnicesti "Filocalia“ la Targu Jiu

Cercul militar din Targu Jiu gazduieste in zilele de 22, 24 si 25 aprilie, cea de-a XXI-a editie a manifestarii religioase “Serile Filocalia”. Evenimentul este organizat cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Parinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei si Mitropolitul Olteniei, de catre Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi Romani, filiala “Sfantul Irodion de la Lainici” Targu Jiu, in parteneriat cu Protopopiatele Targu Jiu Sud si Targu Jiu Nord,  Scoala populara de arta si Cercul militar.

Primul invitat al “Serilor Filocalia” va fi parintele lector univ. dr. Adrian Ivan de la Facultatea de Teologie din Craiova, care va sustine astazi, de la ora 18.

00, conferinta cu tema: “Copiii in grija lui Dumnezeu si a noastra”. Miercuri, 24 aprilie, de la aceeasi ora, istoricul Claudiu Raducu va vorbi pe tema: “Darul lui Dumnezeu si ispita duhurilor - opozitia dintre adevar si imitatie”, iar joi, 25 aprilie, parintele prof. univ. dr. Alexandru Izvoranu, de la Facultatea de Teologie din Craiova, va conferentia pe tema: “Lectura ziditoare de suflet” . Participarea la aceste intalniri, organizate in perioada de pregatire pentru intampinarea marelui praznic al Invierii Domnului,  este deschisa tuturor doritorilor, accesul fiind liber.

(Gh. Cioiu, Gabriela Popescu)

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.
Pe aceeaşi temă

22 Aprilie 2013

Vizualizari: 702

Voteaza:

Serile duhovnicesti "Filocalia“ la Targu Jiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE