Simpozionul Parintele Profesor Dr. Dumitru Staniloae - Pelerin pe calea bucuriei Invierii Domnului

In cadrul manifestarilor prilejuite de comemorarea Parintelui Dumitru Staniloae la 110 ani de la nastere si 20 de ani de la trecerea la cele vesnice, Arhiepiscopia Ramnicului si Seminarul Teologic Ortodox "Sf. Ierarh Nicolae” din Ramnicu Valcea organizeaza cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului si sub coordonarea Preasfintitului Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului, Simpozionul Parintele Profesor Dr. Dumitru Staniloae - Pelerin pe calea bucuriei Invierii Domnului.

Manifestarea se va desfasura marti, 29 ianuarie 2013, incepand cu ora 11.00, la Asezamantul Pastoral-Cultural "Sfantul Ierarh Calinic”, in Sala "Iosif Episcopul”.

In cadrul simpozionului va avea loc si premierea elevilor participanti la etapa eparhiala a Concursului National "Parintele Dumitru Staniloae - 110 ani de la nastere si 20 de ani de la trecerea la cele vesnice”.

La eveniment sunt asteptati sa participe parinti profesori de la facultatile de teologie si de la Seminarul Teologic "Sf. Nicolae” din Ramnicu Valcea, preoti, profesori de religie, studenti si elevi.

Sursa: arhiram.ro

Pe aceeaşi temă

28 Ianuarie 2013

Vizualizari: 269

Voteaza:

Simpozionul Parintele Profesor Dr. Dumitru Staniloae - Pelerin pe calea bucuriei Invierii Domnului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE