Taina Sfantului Maslu la Parohia 'Sf. Paisie de la Neamt' din Livorno

Joi, 20 martie 2014, credinciosii de la parohia “Sf. Paisie de la Neamt” din Livorno au participat la Taina Sfantului Maslu. Alaturi de P.

C. Parintele paroh Ciprian Calfa au slujit P. C. Parinte Liviu Marina-Fit de la parohia “Sfantul Antonie cel Mare” din Lucca, P. C. Parinte George Patrascu de la parohia “Sfantul Cuvios Onufrie de la Vorona” din Pisa, P. C. Parinte Armand Bratu de la parohia “Sfantul Ierarh Ioan Gura de Aur” din Carrara si P. C. Parinte Marian Vilcu de la parohia “Sfintii Mucenici Zotic, Atal, Camasie si Filip de la Niculitel” din Grosseto.

La finalul slujbei, P. C Parinte George Patrascu a adresat celor participanti un cuvant de invatatura, evidentiind importanta postului in viata omului, in general, si pregatirea pentru participarea la Invierea lui Hristos prin Postul Mare, in special. Parintele paroh Ciprian Calfa a multumit parintilor si celor ce au participat la Taina Sfantului Maslu si i-a invitat sa participe la agapa pregatita de membrii comunitatii din Livorno.

A consemnat Ipodiacon Andrei Vizitiu

Sursa: episcopia-italiei.it

.

21 Martie 2014

Vizualizari: 878

Voteaza:

Taina Sfantului Maslu la Parohia 'Sf. Paisie de la Neamt' din Livorno 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE