La initiativa Arhiepiscopului Ieronim al II-lea al Atenei si intregii Grecii, Biserica greaca a trimis 50 de tone de alimente in Gaza


La initiativa Arhiepiscopului Ieronim al II-lea al Atenei si intregii Grecii, Biserica greaca a trimis 50 de tone de alimente in Gaza

 

Un ajutor umanitar constand din 50 de tone de alimente a fost predat de catre Biserica Ortodoxa a Greciei Ministerului de Externe elen in scopul distribuirii acestuia in Gaza, ca sustinere a poporului palestinian.

 

Din insarcinarea Arhiepiscopului Ieronim al II-lea, s-au luat masuri urgente in cadrul Departamentului de Asistenta Sociala al Bisericii Greciei in vederea alinarii suferintelor celor ramasi fara provizii in urma conflictului israeliano-palestinian din Gaza. Ajutorul umanitar consta in 20 de tone de faina, dintre care 10n tone sunt oferite de catre Mitropolia de Petras, 10 tone de ulei oferite de catre Mitropolia de Ileias, 9,5 tone de apa imbuteliata, 7 tone de zahar si 3,5 tone de orez, fasole, linte, paste fainoase si lapte praf.

 

Mentionam faptul ca acest gest umanitar venit din partea Bisericii grecesti se bazeaza pe hotararea cu nr. 2875/2008 a Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe a Greciei.

 

Dr. Stefan L. TOMA

 

08 Februarie 2012

Vizualizari: 401

Voteaza:

La initiativa Arhiepiscopului Ieronim al II-lea al Atenei si intregii Grecii, Biserica greaca a trimis 50 de tone de alimente in Gaza 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE