Adunarea Generala a Asociatiei Vasiliada

 

Adunarea Generala a Asociatiei Vasiliada         

 
Joi, 27 martie a.c., a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei Vasiliada, care a reunit in sedinta ordinara atat membrii asociatiei, cat si cate doi reprezentanti ai celor 10 filiale Vasiliada din judetele Dolj, Gorj si Mehedinti.

Lucrarile adunarii au inceput cu un moment festiv in care membrii asociatiei si-au aratat recunostinta fata de companiile care, pe parcursul anului 2007, s-au implicat in sprijinirea programelor sociale, oferind Diplome de apreciere pentru trei dintre acestea: SC RUCOM SA, SC CUMMINS GT Romania SA si SC PROMOS WEST SRL.

Cu acest prilej a fost conferit si titlul de Membru de Onoare al Asociatiei Vasiliada Inaltpreasfintitului Teofan, Mitropolitul Olteniei pentru credinta, nadejdea si dragostea insuflate deopotriva beneficiarilor si ostenitorilor asociatiei, de-a lungul a 7 ani de calauzire binecuvantata.Sedinta Adunarii Generale a continuat cu prezentarea Raportului narativ si financiar pentru anul 2007, precum si cu prezentarea Raportului cenzorului.

De asemenea, au fost supuse spre aprobarea membrilor:

Strategia si Planul de actiune pentru perioada 2007-2013;
Obiectivele pentru anul 2008;
Bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul 2008;
Aprobarea unor documente de functionare a Asociatiei (Regulamentul de ordine interioara; Codul Etic; Rolul, Codul de Conduita si responsabilitatile Consiliului Director)
Tot in cadrul sedintei Adunarii Generale, membrii Asociatiei Vasiliada au votat realegerea Dlui Ec. Cristian Chiriac ca Presedinte al Asociatiei Vasiliada pentru urmatorii 4 ani.

Asociatia Vasiliada a derulat in anul 2007 zece programe sociale, in valoare de 689,170 lei, pentru un numar total de 1500 de beneficiari.

 

.

28 Martie 2008

Vizualizari: 444

Voteaza:

Adunarea Generala a Asociatiei Vasiliada 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE